Slovenija
84 ogledov

Za konec leta 90 milijonov evrov

Eurojackpot žrebanje EPA
Že drugič letos je sklad za glavni dobitek v igri Eurojackpot dosegel najvišjo možno vrednost. Vplačila so možna še do 18. ure.

Potem ko v zadnjem žrebanju srečne kombinacije v igri Eurojackpot zmagovalna kombinacija ni bila izžrebana, je v skladu spet najvišja možna vrednost, 90 milijonov evrov. 

Pravila igre Eruojackpot določajo, da je prav 90 milijonov najvišja možna vrednost sklada. Ko sklad omenjeno vrednost preseže, se razlika nad 90 milijoni prenese v sklad za dobitek 5+1. V tem krogu je tako predvidena vrednost sklada 5+1 11 milijonov evrov. 

To ni prvič, da je v igri najvišji možni znesek. Rekordnega zneska sta se do sedaj razveselila že dva igralca igre. Lani maja je srečni dobitniki listek vplačal na Češkem, oktobra letos pa v Nemčiji

Glavni dobitek je bil v preteklosti že vplačan tudi v Sloveniji. Decembra 2013 je bil glavni dobitek vplačan v Grosupljem. Srečni dobitnik se takrat kar nekaj časa ni javil, a je kasneje le prišel po svojih 21 milijonov evrov. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.