Magazin > VIP
95 ogledov

Za konec ni bil kriv Tom, ampak …

taylor swift, calvin harris Profimedias
Na dan je prišlo, zakaj sta se v resnici razšla Taylor Swift in Calvin Harris.

Za vse je kriva glasba. Ko sta bila glasbenika še par, je Taylor Swift napisala pesem, jo posnela na svoj telefon in jo poslala tedanjemu fantu Calvinu Harrisu, ki je bil nad pesmijo navdušen. Nastala je uspešnica This Is What You Came For, pod katero se je Taylor podpisala s psevdonimom Nils Sjoberg. Prispevala je tudi del vokala. 

In prav tu se je zapletlo. Calvin je na dan izida pesmi v radijskem šovu Ryana Seacresta spregovoril o tem, ali lahko njegovi oboževalci pričakujejo glasbeno sodelovanje med njim in Taylor. "Veste, da o tem sploh še nisva govorila. Tega nekako ne vidim," je v eter dejal Calvin in tako podpisal smrtno obsodbo za njegovo razmerje s pevko.

Kot poroča TMZ, naj bi bila Taylor globoko prizadeta zaradi njegovega odgovora. Par se je nedolgo zatem razšel, Taylor pa je srečo že našla v objemu Toma Hiddlestona. Odločila pa se je tudi razkriti, kdo je v resnici avtor Calvinovega hita.

Ko so potrdili, da je Taylor napisala omenjeno pesem, se je oglasil tudi Calvin in potrdil, da je Taylor res avtorica pesmi. "Malce tudi zapoje. Je čudovita tekstopiska in tudi tokrat ji je uspelo. Jaz sem napisal glasbo in aranžma, bil producent. Sprva je želela, da je to skrivnost, zato je uporabila psevdonim," je v enem od tvitov zapisal Harris, ki pa nad početjem Taylor in njene ekipe ni navdušen. "Boli me, da je šla skupaj s svojo ekipo tako daleč, da bi poskusila mene prikazati kot slabega. Če si srečna v svojem novem razmerju, se osredotoči na to, namesto da poskušaš raztrgati bivšega, ker nimaš kaj drugega početi." Calvin je dejal, da takšnega početja ne bo dovolil in ji svetoval, naj se osredotoči raje na pozitivne plati življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.