Slovenija
19 ogledov

Za ljubitelje traminca bo poskrbljeno

salon traminec
1/5
Mediaspeed.net
25. avgusta se bo na gradu Negova pri Gornji Radgoni odvijal jubilejni, 5. Salon traminec.

Kljub skorajšnjemu koncu poletja bodo zadnji avgustovski dnevi vse prej kot dolgočasni. Na gradu Negova se bo  v ponedeljek, 25. avgusta od 17. do 23. ure, odvijal vrhunski kulinarični in vinarski dogodek Salon Traminec, na njem pa bodo gostje imeli priložnost poskusiti več kot 100 vrhunskih tramincev iz Slovenije in tujine.

Ob pokušanju tramincev in specialitet vrhunskih slovenskih kuharskih mojstrov, ki se jim je letos pridružil tudi slavni Janez Bratovž iz Restavracije JB , bo obiskovalce zabavala rock zasedba MI2, tokrat v svoji akustični izvedbi. Za vse ljubitelje žlahtne kapljice so organizatorji znova pripravili Malo šolo vinskih okusov, kjer se bodo lahko poučili o osnovah okušanja in poznavanja vin. Prava paša za oči bo tudi razstava modnih kreacij Josephine Collection ter razstava slik umetnice Tamare Vogrin Tare z naslovom "007", kjer bo predstavila portrete vseh igralcev, ki so igrali v filmih o karizmatičnem agentu britanske tajne službe Jamesu Bondu.

Prvič v zgodovini Salona Traminec bo globoko v grajski kleti potekal afterparty, kjer se bodo tisti najbolj zabave željni zabavali ob glasbi, ki jo bo izbiral DJ Keki, peninah in prigrizkih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.