Magazin > VIP
49 ogledov

Za Murkovo fotografijo ponuja 221 tisoč

Damjan Murko bolha.com
Fotografija Damjana Murka je na avkciji na bolha.com dosegla že več kot 221 tisoč evrov.

Nekdo na bolha.com ponuja fotografijo pevca Damjana Murka. Oglas je objavil 6. oktobra in zanimanje za fotografijo je veliko. Nekdo je zanjo namreč ponudil že več kot 221 tisoč evrov. "Hm! A to jaz dobim?“ se je v odgovoru na naše vprašanje, kaj meni o oglasu, pošalil Murko.

Razložil nam je, da gre za fotografijo, ki je nastala na enem od njegovih prvih snemanj. Pred nekaj tedni jo je vrgel v smeti, ker zanjo v svojem stanovanju ni našel prostora.  "Zelo me žalosti, da se tega nisem sam spomnil. Ko sem slišal za oglas, sem bil najprej presenečen, nato šokiran, zdaj pa mi je že smešno," še dodaja Murko, ki verjame, da gre pri oglasu za šalo. "Dvomim, da bo znesek kdo plačal.

Bo moral kupiti fotografijo?

"Nakup je zavezujoč po Pravilih in pogojih uporabe bolha.com. Prodajalec v primeru, da najvišji ponudnik noče skleniti kupčije, lahko denar izterja le s tožbo,“ so sporočili z bolha.com.

Če bi fotografijo imeli tudi vi, se zanjo lahko še potegujete. Oglas poteče čez 10 dni.

Komentarjev 2
  • Method 13:57 26.oktober 2013.

    Sam sebi reklamo dela na bolhi da fotografijo gor. Lahk bo pa sam sebe tozil , ker je sam sebi ponudil to vsoto. Nevem zakaj bolha sti taksne fake oglase.

  • erikkk 12:00 26.oktober 2013.

    To jst nikakor ne vrjamem ... ne moreš enostavno vrjet kaj se dela za dvig cene prepoznavnost...