Šport > Nogomet
23 ogledov

Za neuspešne kvalifikacije krivijo mladega navijača

Robert Lewsandowski, Škotska, Poljska, Kvalifikacije za EP 2016 Profimedias
Škotska nogometna reprezentanca je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo v Franciji prihodnje leto končala na četrtem mestu. Navijači pa so za to našli krivca: mladega Škota, ki si je zaželel slike z Lewandowskim.

Škotski nogometni navdušenci so razočarani nad slabo uvrstitvijo nogometne reprezentance na kvalifikacijah za Evropsko prvenstvo prihodnje leto v Franciji. Za četrto mesto v lestvici pa ne krivijo nogometašev, ampak mladega navijači, ki si je zaželel slike s poljskim zvezdnikom Robertom Lewandowskijem.

Na tekmi Škotske proti Poljski 8. oktobra v škotskem Hampden Parku si je mlad navijači tako močno zaželel slike z Lewandowskijem, da je med tekmo skočil čez ograjo in odtekel na igrišče. Varnostniki so mladega Škota ujeli, a se ga je usmilil Lewandowski in ga osebno odpeljal z igrišča.

Mlad navijač je dobil svojo sliko (z vidno naveličanim Lewandowskim), Škoti pa svojega krivca za izgubljeno tekmo in kvalifikacije. Zaradi mladega Škota je namreč sodnik podaljšek pustil odigrati nekoliko dlje, Poljaki pa so uspešno izenačili s Škoti v 94. minuti in v Glasgowu osvojili točko.

Na Evropsko prvenstvo iz skupine D so se kvalificirali Nemci in Poljaki, tretje mesto za zasedli Irci, četrto pa nesrečni Škoti. Za tretje mesto je Škotom zmanjkalo prav tri točke, ki bi jih lahko osvojili z zmago nad Poljaki.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.