Magazin > VIP
108 ogledov

Za poročni dan je naročil lepo vreme

Marijan Novina, Petra Zajc Žurnal24 main
Marijan Novina se pripravlja na poroko.

Z izbranko Petro Zajc sta skupaj že pet let, od tega sta že štiri leta zaročena. Že takrat nam je Marijan dejal, da se bosta prepustila toku in da se bosta poročila, ko bo čas za to. Priprave na veseli dogodek so v polnem teku, kdaj točno bo veseli dogodek, pa Marijan ne želi razkriti. Povabljenih je okoli 60 svatov. 

"Glede na to, da sem v življenju odigral veliko porok, sem za organizacijo glasbe poskrbel jaz. Odzvalo se je kar nekaj glasbenikov, ki sem jih povabil, tako da bo dogajanje pestro. Druge stvari, kar se tiče izvedbe, so ideje moje Petre. Prostor bo neklasičen in mislim, da se bomo imeli luštno," je povedal. 

Obred, tako civilni kot cerkveni, bo potekal na prostem, zato se ob letošnjem muhastem vremenu samo od sebe zastavlja vprašanje, kaj bosta storila v primeru dežja. "Jaz mislim, da sva naročila lepo vreme. Če bo padal dež, pa naj. Prepustila se bova, kakorkoli bo, bo. Nek načrt sicer je za primer skrajne sile, če bo treba, drugače pa, saj je dež tudi zanimiva stvar." 

Pri obredu bo sodeloval tudi njun sin Izak, ki bo med drugim prinesel poročna prstana. Navdušenje in pričakovanje je čutiti tudi med drugimi. "Nam je kar fajn," je dejal Marijan, ki pričakuje, da bo žur trajal še dlje kot le do zgodnjih jutranjih ur. 

Ali bosta odšla po poroki na medene tedne, še ne vesta. Kot pravi pevec, bosta sproti videla, kako in kaj.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.