Magazin > Lepota & telo
75 ogledov

Za pusta kot filmske zvezde

obleka kostum Hobit
1/7
Žurnal24 main
Pust. Letos na koledarju v začetku marca. Pohitite, če boste kostume in dodatke naročali iz tujine prek spleta.

Preobrazba. Trgovine svoje police počasi že polnijo s pustnimi kostumi in dodatki, čeprav je ta na koledarju šele v začetku marca. Če niste eden od tistih, ki iščejo rešitev v zadnjem trenutku, se priprav lotite že zdaj, sploh če želite biti izvirni in boste kostume naročali prek spleta.

Navdih film

Filmski navdušenci boste zagotovo posegli po likih iz filma Veliki Gatsby ali aktualnega Hobita. Gatsby nas navdihuje z glamurjem iz 20. let, obleke pa ne boste nosili le za pusta, ampak tudi za kakšno drugo večerno priložnost. Ženske ne pozabite na dodatke, kot so cigaretni ustniki, rokavičke, pernati šali in trakovi za lase, moški pa na baretko in cigaro.

Pretiravanje dovoljeno

Izpolnite svoje skrite želje, prebudite otroka v sebi in se prepustite domišljiji. Pretiravanje je na ta dan več kot dobrodošlo, zato pogumno posezite po dodatkih, kot so umetne trepalnice, barvne leče, barvne krede za lase, lasulje in še kaj, kar bo popestrilo vsakodnevno rutino in vas spremenilo v nekoga, za katerim se bodo obračali pogledi in se spraševali, kdo je to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.