Svet
25 ogledov

Za sanjsko službo čas do 30. aprila

Najboljša služba PrtScr bestjobs.australia.com
Avstralija je znova zagnala kampanjo, v okviru katere mladim z vsega sveta ponuja "najboljše službe na svetu".

Med drugim iščejo nekoga, ki bo postal del sydneyjske visoke družbe in se bo udeleževal različnih družabnih dogodkov ter degustatorja, ki bo preverjal ponudbo restavracij, vinotek in barov.

Skupno je v okviru kampanje na voljo šest delovnih mest. Avstralske oblasti si namreč želijo še nekoga, ki bi preizkušal različne avanture in iskal najboljša doživetja, pa čuvaja v nacionalnem parku, fotografa življenjskega sloga in skrbnika divjih živali.

Čas do 30. aprila

Kampanja cilja na mlade, ki avstralskemu turizmu na leto zagotovijo skoraj 12,2 milijarde dolarjev prihodkov in ustvarijo skoraj 1,6 milijona oziroma 26 odstotkov vseh mednarodnih turističnih prihodov. Da je zanimanje veliko, dokazuje dejstvo, da so oblasti v prvih dveh urah po objavi razpisa prejele že osem tisoč prijav.

Vsi, ki bi se želeli potegovati za sanjsko službo, imajo sicer čas do 30. aprila, da na posebno spletno stran naložijo 30-sekundni videoposnetek, v katerem morajo utemeljiti, zakaj bi bili prav oni najboljša izbira.

Enemu je že spremenila življenje

Prvi del kampanje je bil izveden leta 2009, ko je na razpisu zmagal Britanec Ben Southall in postal "skrbnik" avstralskega otoka Hamilton na Velikem koralnem grebenu. Southall je svojo izkušnjo opisal kot nekaj, kar človeku spremeni življenje. "Gre za eno od stvari, pri katerih se moraš enostavno prepustiti in videti, kam te pripeljejo," je povedal. Na razpis se je prijavil tudi Slovenec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.