Magazin > Film & Glasba & TV
111 ogledov

Za tega Poptevejevega kmeta se dekleta "pulijo"

Matej Rupar POP-TV-2
Ljubezen po domače. Izvedeli smo, kateri kmet je doslej dobil največ pisem.

POP TV osmim kmetom išče sanjsko žensko. Fante so predstavili 12. junija in dekleta se že pridno prijavljajo. Kot smo izvedeli, bo imel največ izbire Matej Rupar, nekdanji tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek, ki je tudi na Facebook strani šova poskrbel za največje navdušenje mladenk.

"Mislil sem si, da bom morda dobil največ pisem, saj so mi to rekli tisti, s katerimi sem se o tej temi pogovarjal. Sicer pa glede tega nisem imel nikakršnih pričakovanj,“ je za naš portal povedal Matej in dodal, da v pismih ne bo iskal "verzov“ … "Pisma naj bodo čim bolj iskrena. Rad bi prebral, da si želi živeti na podeželju in da imava iste cilje. Če se bova potem še ujela, je druga stvar. Nikar pa naj se ne prijavijo tiste, ki iščejo le avanturo, nimajo rade živali in bi se na kmetijo prišle samo "malo hecati“.“

POP TV števila pisem, ki so jih prejeli kandidati, ne komentira. Poudarjajo pa, da ni pomembna kvantiteta, ampak kvaliteta in da bi radi vsakemu kandidatu našli primerno družico.

Dekleta se lahko prijavijo do 25. julija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.