Šport
52 ogledov

Za uvrstitev med elito prejeli ure

Agim Ibraimi NK Maribor
Vodstvo mariborskega kluba se je igralcem z darili zahvalilo za uvrstitev v skupinski del Lige prvakov. Direktor kluba Bojan Ban je nogometašem in strokovnemu štabu dal unikatne zapestne ure.

"Vodstvo kluba je za avtorje izjemnega podviga pripravilo spominska darila, ročne ure. Direktor Bojan Ban je podelil igralcem unikatne ure z grbom NK Maribor in vgraviranimi priimki avtorjev nepozabnega popotovanja v najelitnejšem nogometnem tekmovanju, ki se je začelo z izločitvijo Celtica v magičnem glasgowskem večeru 26. avgusta in bo trajalo vsaj še do 10. decembra," so v sporočilu za javnost zapisali pri mariborskem klubu, ki je v torek sicer na tretji tekmi Lige prvakov izgubil v Londonu proti Chelseaju z 0:6.

"Lepa gesta, ni kaj," je na svojem twitterju po prejetju darila sicer zapisal branilec Maribora Marko Šuler. 

Po treh tekmah so Mariborčani z dvema točkama na tretjem mestu skupine G, vodi Chelsea s sedmimi, sledi mu Schalke s petimi, zadnji je lizbonski Sporting z eno točko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.