Slovenija
24 ogledov

Za zdaj še ne bodo zaostrovali

Gregor Virant Saša Despot
Večurna pogajanja med delom policistov in ministrom Virantom niso prinesla rešitve.

Po skoraj šestih urah za skupno mizo so predstavniki Policijskega sindikata Slovenije in minister za notranje zadeve Gregor Virant do jutri zjutraj ob 9. uri prekinili pogovore o tem, kaj policisti zahtevajo in pričakujejo od države, da ne bi še zaostrili stavke, ki sicer traja že nekaj mesecev.

Sprti strani pa sta se zavezali, da podrobnosti tako o današnjem sestanku kot tudi o nadaljevanju pogajanj ne bodo razkrivali do nadaljnega oziroma dokler ne dosežejo kakršnegakoli dogovora. Prav tako naj bi se policisti tudi odločili, da stavke ne zaostrujejo dokler se bodo s predstavniki vlade oziroma ministrom Virantom še srečevali in se pogajali.

Komentarjev 3
  • privat 11:49 23.julij 2013.

    kaj se pa majo za pogajat?? Naj raje policaji delajo in preganjajo kriminal namesto cestnih prekrškov,,...poglejmo samo deželo romov _kočevsko..danes že skoraj vsak cigan prodaja orožje , drogo.. se odkrito bahajo z kriminalom ter na ta račun in račun socialnih ...prikaži večh kupujejo nepremičnine in neverjetno draga avta..policija pa usmerja poglede in promet drugam..na cesto v pomen cestnih prekrškov. Celo obstajajo pritiski na invalide in celo omogočijo prevoz v ljubljano ,da invalidi lahko fehtajo za njihovo korist! Kaka je to policija?????Verjetno ista kot vlada??

  • dragec 07:49 23.julij 2013.

    Policisti sprtih sindikatov, ne verjemite Previtantu, vas bo zasigurno nategnil.

  • Šemefuky 23:19 22.julij 2013.

    O čem se lahko sploh še pogaja ob enotnem plačnem sistemu, PreVirant?