Magazin > VIP
24 ogledov

Ben Affleck: Začel se je boj za otroke

ben affleck jennifer garner Profimedias
Zdi se, da Jennifer Garner in Ben Affleck ne bosta praznovala desete obletnice poroke in da se se bosta srečevala samo še na sodiščih.

Eden najbolj priljubljenih parov v Hollywoodu, Jennifer Garner in Ben Affleck, sta očitno na robu ločitve. Kot poroča eden od ameriških tabloidov, naj bi se začel boj za otroke. Vse skupaj se je začelo z nesporazumom, povezanim s šolo, ki jo otroci obiskujejo. "Jen je pri tem nesporazumu znorela, Ben pa naj bi mislil, da žena pretirava,“ je povedal vir. Vse skupaj je skopalo velik prepad med njima, zaradi česar sta se tudi oddaljila. "Ben se je počutil, da ga Jennifer ne podpira in obratno. Prijatelji so mu svetovali, da naj se pogovorita razumno in naj ženo podpira v odločitvah, a Jennifer ima vseeno občutek, da jo je mož razočaral.“

Igralka med prijatelji velja za zelo čustveno osebo, Ben pa se različnim nepotrebnih dramam najraje izogne. "Ni šel k Jennifer, da bi se ji opravičil ali vsaj, da bi se pogovorila in zgladila spore. Ben ne mara drame, zato je njun prepir obvisel v zraku.“

Bena so na ženin rojstni dan opazili v Kanadi brez poročnega prstana. Očitno sta se resnično oddaljila, saj naj bi Jennifer svojim staršem že povedala, da je zakona konec.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.