Zdravje > Intima
321 ogledov

Začnite se samozadovoljevati na delovnem mestu

Masturbacija na delovnem mestu Profimedias
"Čik pavzo" bi morali zamenjati s "premorom za masturbacijo."

Znano je dejstvo, da samozadovoljevanje zmanjšuje stres in sprošča. Raziskave so pokazale, da samozadovoljevanje zmanjšuje bolečino med menstruacijo pri ženskah in znižuje tveganje za nastanek raka na prostati pri moških.

Britanski psiholog Mark Sargeant priporoča, da to počnete tudi na delovnem mestu, saj samozadovoljevanje po njegovem vpliva na osredotočenost, zmanjšuje agresivnost, poveča produktivnost in spodbuja nasmeh, ki vsekakor pripomore k dobrem vzdušju med sodelavci.

Da to drži, se strinja tudi njegov kolega z Univerze v Cardifu Cliff Arnall:  "Masturbacija bi zagotovo povečala učinkovitost delavcev," je za britanski Daily Mail dejal priznani psihiater in delovni terapevt.  

Dr. Arnall ob tem opozarja, da je lahko početje kontraproduktivno, v primeru, da oseba, ki masturbira, ne more doseči orgazma. Masturbiranje in ob tem sanjarjenje o kolegih na delovnem mestu lahko privede do nezaželenega spolnega stika med sodelavci, je še dodal.

Sicer se strinja, da bi bilo zelo zdravo, če bi delavci "čik pavzo" preprosto zamenjati s "premorom za masturbacijo."

Raziskava revije Glamour iz leta 2015, kjer so o tem povprašali tisoč moških, je pokazala, da jih je 39 odstotkov tako in tako že masturbiralo na delovnem mestu. 

dezurni@zurnal24.si

 

 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 08:57 09.maj 2017.

    Sicer pa je to stara stvar in se redno dogaja v slovenskem parlamentu . Imenuje se politično drkanje .

  • Tupamaros 14:14 05.maj 2017.

    Zakaj pa ne bi seksali?

  • matermila 13:26 05.maj 2017.

    Pavza za drkanje bo plačana?