Magazin > Bizarno
31 ogledov

Zadeta poskusila opraviti izziv

Tudi za sodelovanje pri ledenem izzivu morate izbrati pravi čas. Poskus Kanadčanke Meghan Waterman je živ dokaz za to.

Meghan se je za sodelovanje pri izzivu odločila le dobro uro za tem, ko so ji odstranili modrostne zobe in je bila še pod vplivom zdravil. Z videoposnetka je razvidno, da Meghan ni čisto pri sebi. 
Med na trenutke nerazločnim momljanjem v kamero ji iz ust začne teči kri, a vztraja, da bo izziv opravila. V kamero pove še, da ji je mama ukazala, naj ostane v postelji. Ko se njena mama vrne domov, Meghan pohiti z izvedbo izziva. Ker si noče zmočiti las, se tako polije po trebuhu.

Videoposnetek ima že več kot 2,5 milijona ogledov. "Posnela sem ga in nato za približno uro zaspala. Ko sem se zbudila, sem posnetek videla na svoji facebook strani. Očitno sem ga takoj objavila," je povedala Meghan, ki se izvajanja izziva ne spomni najbolje. Posnetek je kasneje objavila še na drugih družbenih omrežjih. "Še vedno sem zmedena zaradi vseh sporočil, ki sem jih dobila, a sem zelo vesela, da sem nasmejala ljudi. Ne glede na to, da imam v ustih štiri luknje, se počutim dobro. Poleg tega imam izgovor, da lahko ves dan gledam Netflix, tako da je vse čudovito." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.