• Pon 13 do 25 °C
  • Tor 17 do 27 °C
  • Sre 17 do 22 °C
več na vreme.net

Tragično

0 komentarjev

Zadnji koncert: Je Chris Cornell napovedal samomor?

Chris Cornell se je obesil v kopalnici hotela.

Ir. K. / Detroit

 

(Foto: Profimedia)

Že nekaj ur po nenadni smrti pevca skupin Soundgarden in Audioslave je policija sporočila, da si je Chris Cornell sodil sam. Njegova družina je pretresena. Žena Vicky pravi, da Cornell ni kazal znakov depresije in da ni imel samomorilskih misli. Z njim je govorila pred in tudi po koncertu v Detroitu. Le nekaj ur po tem, ko je zapustil oder, pa se je pevec obesil v kopalnici hotela. Ker ga žena zjutraj ni mogla priklicati, je prosila družinskega prijatelja, naj obvesti osebje hotela. Skupaj s policijo so nato vdrli v kopalnico.

Tudi obiskovalce koncerta je vest o smrti priznanega rockerja šokirala, čeprav je bilo menda očitno, da z njim tistega večera nekaj ni bilo v redu. USA Today in CNN poročata, da je bil Cornell med koncertom brez energije. "Dvourni šov ni bil slab, a zdelo se je, da Cornell ni pri stvari,“ so zapisal na spletni strani USA Today.

Zadnja pesem, ki jo je na odru zapel, je bila pesem skupine Led Zeppelin "In My Time of Dying“ (Ko bom umiral, op. avt.). "Ko bom umiral, ne želim, da bi kdo žaloval,“ je zapel, 12 ur pozneje pa je svet obkrožila vest, da ga ni več med nami.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima