Šport > Nogomet
22 ogledov

"Zadovoljen bi bil s točko"

Bojan Jokić Katarina Ponjavić
"Švicarji so na lestvici višje od nas in zaradi tega so favoriti. Sam bi bil zadovoljen tudi s točko," pred tekmo s Švico pravi Bojan Jokić.

"Tokrat smo na zbor prišli precej bolj sveži kot pred tekmo z Anglijo, saj se sezona šele začenja. Vsi imamo urejene tudi klubske statuse in tudi to pripomore k dobremu vzdušju," je pojasnil reprezentančni levi bočni branilec Bojan Jokić, ki so ga poškodbe v zadnjem času pustile pri miru.

"Švicarji so na lestvici višje od nas in zaradi tega so favoriti. Sam bi bil zadovoljen tudi s točko, ki bi za nas pomenila pozitiven rezultat. Tekem je vse manj, vendar se moramo osredotočiti na vsako posebej. Sam se dobro počutim in z veseljem pričakujem tekmi proti Švici in Estoniji. Zaključek kvalifikacij moramo odigrati brez kalkulacij in skušati zasesti drugo mesto, medtem ko možnosti za prvo mesto praktično ni več," je dodal član španskega Villarreala. 

Vezist Atalante Jasmin Kurtić je že povsem osredotočen na reprezentančne obveznosti: "Reprezentanca je vedno nekaj posebnega, zato moramo biti z glavo pri stvari. Vse je odvisno od nas. Na nekaterih tekmah pač nismo favoriti, vendar se tudi teh ne smemo lotiti z belo zastavo. Nekateri menijo, da je tekma v Švici ključna za drugo mesto. Mi se s tem ne obremenjujemo. V Švici moramo dati vse od sebe in po tekmi bomo razmišljali kako naprej. Švicarji so bili v Mariboru boljše moštvo, vendar smo mi osvojili tri točke. Če se nam bo tudi tokrat ponudila priložnost za tri točke, jo moramo izkoristiti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.