Svet
150 ogledov

Zadrski Fritzl: Hrvatu po letih zlorabe hči rodila otroka

Hrvaška policija Profimedias
Hrvaško je pretresel nov primer zlorabe v družini. Zadrčan je več let zlorabljal svojo hčer in izvajal nasilje nad družino.

Moški v poznih štiridesetih letih je pristal za zapahi zaradi spolne zlorabe in nasilja. Na prste so mu stopili, ko ga je prijavila ena od hčerk. Ta je o trpljenju za štirimi zidovi njihovega doma najprej spregovorila svojemu fantu, ki jo je opogumil, da je podala prijavo zoper očeta. 

Oče je več let vsakodnevno psihično in fizično zlorabljal člane svoje družine. Z najstarejšo hčerko, ki jo je tudi spolno zlorabljal, ima otroka, ki ga je ta rodila še kot mladoletnica. 

Sosedom se je zdel sumljiv odnos med očetom in najstarejšo hčerko, ki je bila vedno v njegovi bližini, piše Zadarski list. Kot so še povedali, so policijo klicali zaradi prepirov, ki so bili vsakodnevni pojav. Policija je družino obravnavala zaradi kršenja javnega reda in miru in nasilja v družini, vendar niso odkrili vseh razsežnosti tega nasilja. 

Družini se niso temeljito posvetili niti socialni delavci. Sumničavi niso postali niti, ko je mladoletnica rodila otroka, čigar očetovstvo ni bilo znano. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Božidar Dinič 16:21 17.avgust 2016.

    kaj pa če je bil policaj pa so se vsi bali

  • valerijakregar 13:44 17.avgust 2016.

    socialni delavci..............hm............ kot pri nas.sami finančni krvosesi . JU.vse razpustit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!