Slovenija
22 ogledov

Zagorelo tudi osebno vozilo

H4, Podnanos - Vrtojba, Vipavski Križ, pogled proti Novi Gorici Prometno-informacijski center, H4, Podnanos - Vrtojba, Vipavski Križ, pogled pro
Na nekaterih cestah je še vedno sneg.
"Zaradi nizkih temperatur so lahko posamezne ceste poledenele, ponekod na regionalnih in lokalnih cestah je na vozišču še vedno sneg," tudi danes opozarjajo s prometno-informacijskega centra. Cesta čez Vršič je še vedno zaprta.
 

Stanje na cestah

A1/E57, Maribor - Ljubljana, viadukt Slatina, pogled proti Mariboru | Avtor: Prometno-informacijski center, A1/E57, Maribor - Ljubljana, viadukt Slatina, pog Prometno-informacijski center, A1/E57, Maribor - Ljubljana, viadukt Slatina, pog
Na cestah je zaenkrat dokaj mirno, okvara vozila ovira promet na štajerski avtocesti na uvozu Žalec proti Mariboru. V Lešah v občini Prevalje je voznik nekaj po 11. uri z osebnim vozilom zapeljal v potok.
 
V Sevnici je okoli 9. ure s ceste zapeljalo vozilo, izvleči so ga pomagali gasilci s PGD Sevnica, sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. V Jesenicah pa je okoli 8.30 zagorelo osebno vozilo. 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.