Slovenija > Črna kronika
68 ogledov

Zagorelo v Celju, trinajstim ponudili zdravniško pomoč

Požar na balkonu stanovanja. PGE Celje
Zagorelo je v bloku na Iršičevi ulici v Celju. Ogenj je v celoti uničil tri stanovanja, zaradi dima so zdravniško pomoč nudili trinajstim osebam.

Okoli 14. ure je v stanovanjskem bloku na Iršičevi ulici v Celju izbruhnil požar. Stanovanje, kjer je izbruhnil požar, je zgorelo v celoti, ogenj je v celoti uničil še dve stanovanji. Po pojasnilih predstavnice za odnose z javnostmi PU Celje Milene Trbulin je škoda najverjetneje nastala na celotnem objektu.

Ogenj so gasilci pogasili hitro. Zaradi močnega dima, ki se je razširil po celotnem stanovanjskem bloku, pa je po prvih podatkih policije zdravniško pomoč potrebovalo trinajst stanovalcev. Reševalci so vse poškodovane oskrbeli na kraju.

Po dosedanjih podatkih je zagorelo v stanovanju 34-letnega Celjana. Več informacij glede škode in vzroka požara bodo policisti javnosti predvidoma sporočili jutri.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.