Šport
16 ogledov

Zahovič brez nastopa za mlado izbrano vrsto

Luka Zahović Agim Ibraimi Maribor Sporting Lizbona Liga prvakov Ljudski vrt Facebook
Mlada reprezentanca Slovenije nadaljuje s pripravami na prijateljski tekmi z Ukrajino in Makedonijo, na katerih ne bo nastopil poškodovani Luka Zahovič.

Mlada reprezentanca Slovenije je začela s pripravami na prijateljska dvoboja z Ukrajino in Makedonijo. Tekma z Ukrajinci bo v četrtek na koprski Bonifiki. Slovenski selektor Primož Gliha je moral prilagoditi spisek vpoklicanih igralcev, saj sta članski izbrani vrsti priskočila na pomoč Petar Stojanović in Luka Krajnc, medtem ko se je poškodovanemu Andražu Šporarju pridružil še Luka Zahovič, ki ima počeno stopalno kost. Gliha je tako ponudil priložnost za dokazovanje Koprčanu Denisu Šmeju in Luki Vekiču, ki bo zastopal barve Ankaran Hrvatinov.

"Glede na to, da nam manjkajo štirje igralci z dodano vrednostjo, bo zelo zanimivo videti, kako se bo ekipa odzvala. Verjamem, da bodo ostali nogometaši znali izkoristiti priložnost, ki se jim ponuja," je dejal Gliha in se obrnil proti prvi tekmi z Ukrajino. "Danes ni dobrih in slabih reprezentanc. Vsi trenirajo na podobne načine, po ustaljenih modulih. Izraziti slogi nogometne igre, kot so nekdaj bili italijanski, francoski in nemški, so preteklost. Danes gre bolj za vprašanje dnevne forme, želje in koncentracije. Tekme odloča zmagovalna mentaliteta."

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.