Šport > Nogomet
32 ogledov

Zahović zabil prvenec

Luka Zahović sc Heerenveen
Mladi slovenski reprezentant je po selitvi k Heerenveenu zabil prvi zadetek, ki ga je prispeval na tekmi mladih ekip (4:0).

V težkih časih, ki jih preživlja njegov nekdanji klub Maribor, je očeta Zlatka Zahovića, ki ga čaka težko iskanje naslednika trenerja Anteja Šimundže, razveselila novica z Nizozemske.

Tam je Luka Zahović pri Heerenveeenu zabil svoj prvi gol po selitvi izpod Kalvarije, mladi slovenski reprezentant pa je bil natančen na tekmi mladih ekip Jong Heerenveen in Jong Willem II.

Tekmo v Tilburgu si bo Zahović po svojem prvencu v novem dresu zapomnil za vedno, začel pa jo je na levem boku in pomagal osrednjemu napadalcu. Po prvem zadetku Tarika Kade v 33. minuti je Zahović na 0:2 povišal v drugem polčasu, ko je v 64. minuti dobil podajo z boka Stefana Marza in zabil  pod prečko.

Mlada ekipa Heerenveena je nato do vrha napolnila mrežo Willem II za visoko zmago na drugi tekmi sezone, potem ko je prvo Zahovićev klub izgubil proti Feyenoordu (1:3).

Na debi med člani Zahović sicer še čaka, saj je na klopi presedel obe ligaški tekmi proti De Graafschapu (3:1) in Utrechtu (1:1). Čez štiri dni k Heerenveenu prihaja državni prvak PSV Eindhoven.

Komentarjev 4
  • blueone 19:48 18.avgust 2015.

    maš razloženo kdo so...

  • depresija 17:45 18.avgust 2015.

    Kdo so ti Zahovići?

  • otohazza 17:35 18.avgust 2015.

    Novinar, jebo te prvenec.