Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Zajc objokan zapustil hišo

zajc big brother
1/3
voyo.si
Tokrat je hišo Big Brother zapustil Zajc, ki je izgubil v boju za obstanek z Nino in Sebastjanom. Zajc je ob prihodu v studio od vseh čustev tudi zajokal.

Hišo Big Brother je po glasovanje stanovalcev zapustil Zajc. Ta je tudi prvi v studi potočil kar nekaj solz. Že ob poslavljanju v hiši se je zdelo, da mu ni lahko, a ko je v studi zagledal mlajšega brata, so ga čustva premagala.

Ob vprašanju voditeljice Ane Marije, koga je najbolj pogrešal, je izpostavil prav njega. "Zelo sva povezana," je z objokanim pogledom proti bratu povedal čustveni Zajc in dodal: "To pa so čustva!"

Povedal je, da je Big Brother izjemna izkušnja, ki j ene bo nikoli pozabil in da se je v hiši naučil marsičesa o sebi. Kaj mu je šlo najbolj na živce? To, da so stanovalci niso pomivali posode za seboj. Ob vprašanju, komu najmanj privošči zmago, pa je povedal, da Tiborju, saj po njegovem mnenju igra neko posebno igro, pri kateri se želi čim bolj priljubiti gledalcem in sostanovalcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.