Magazin > VIP
75 ogledov

Zajc: Tibor bi naredil vse, da pride do finala

Sebastjan Zajc Kanal A
Hiši Big Brother je zapustil Zajc, ki pravi, da se je v hiši naučil marsičesa. Dodal je, da upa, da bodo sostanovalci videli, da Tibor igra in da je hinavec,

Tvoje razočaranje po izpadu je bilo veliko. Zakaj?

Nisem pričakoval tega. Pričakoval sem, da bo šla ven Nina. Ker se mi zdi, da so jo sostanovalci najmanj upoštevali. Tisti pravi šok je prišel šele potem, ko sem moral res zapustiti hišo.

Kar nekajkrat si bil nominiran. Kje vidiš razlog za to?

Ker recimo nisem poslušal določenih oseb, ker se očitno nisem družil s pravimi osebami. Mogoče so videli v meni konkurenco in en močen člen. Z vsakim sem se hotel razumeti – z obema skupinama, s kadilci in nekadilci. Očitno jim to ni bilo všeč.

Kaj praviš pa na Davidove besede, da imaš težave z avtoriteto?

Z Davidom sva se o tem pogovorila, ampak ja, včasih imam težavo z avtoriteto. To poskušam izkoristiti v dobro.

Sotekmovalci so rekli, da imajo občutek, da si igral in da nisi iskren. Tvoj komentar?

Nisem igral. Iskren sem bil, kar se da. Ne moreš zaupati vsega tekmovalcem, kakšno stvar sme jim tudi povedal, ampak določene stvari niso za v javnost. Mislim, da noben od tekmovalcev v hiši ni tak, da bi povedal čisto vse.

Praviš, da sotekmovalcem nisi povedal vsega o sebi. Kaj ni za v javnost?

To je zasebna stvar, če bi hotel povedati, bi najbrž že v hiši. Mogoče bo čez čas prišlo v javnost, mogoče ne, bomo videli.

Ti Nini nisi dal 2 točk, ker si se čutil z njo povezanega. Ona pa je tebi pri nominacijah dala 2 točki. Je bila to taktika? Ji zameriš?

Ne, ji ne zamerim. Očitno se ji je ta taktika obrestovala. Vsak gleda nase in na svojo rit, da prideš čim dlje. Mislim, da se je prav odločila.

V teh kriznih časih si za šov pustil službo. Ti je žal?

Ni mi žal, da sem pustil službo, ker take izkušnje ne bi več dobil in to se odločiš le enkrat v življenju. Mislim, da če želiš delati, delo tudi dobiš. Domači so me pri tem podpirali in sam bi to naredil še enkrat.

Kakšna je bila ta služba?

Končna kontrola v ličarski delavnici.

Na katero vprašanje ti je bilo pri izzivu z poligrafom najtežje odgovorit?

Nobeno vprašanje ni bilo res takšno, da bi bilo težko govoriti. Ko sem prišel iz spovednice sem se začel smejati, ker so bila nekatera vprašanja smešna. Ni bilo nič takšnega.

Ti veš, kdo je Stephen Hawking? Zakaj meniš večina ne ve, kdo je ta oseba?

Vem ja. Mislim da ni nujno, da vsi vse vedo. To je odvisno od razgledanosti.

Pia je rekla, da si njen tip moškega. Je ona tvoj tip ženske?

(smeh) Ne, ni moj tip ženske. Je čisto drugačna od tistega, kar si jaz želim. Je super punca, nimam kaj reči čez njo, a to ni zame.

S katero tekmovalko bi si lahko predstavlja razmerje oziroma zvezo?

Vse tekmovalke so po svoje super. Ana je sicer zelo luštna, a karakterno se midva sigurno ne bi ujela. Ne vem, kakšne so nove stanovalke. Natalija je zelo luštna in kolikor sem jo lahko spoznal, je simpatična. Mislim pa da ne bi z nobeno sotekmovalko biti celo življenje.

Ti je žal, da nisi imel možnosti podrobneje spoznati katero od novih deklet?

Ja žal mi je, da nisem ostal vsaj še en teden. Malo je čuden občutek, ker smo bili skupaj samo 15-20 minut in upam, da se spoznamo, ko pridejo vem. Res pa je, da je vse drugače ko si v hiši in izven nje.

Vidiš kakšne nove naveze? Kaj bomo videli? Kje se lahko splete kakšna ljubezenska zveza?

To je v hiši vse čudno, saj si zaprt za štirimi stenami in ti gredo neumnosti po glavi, je pa res, da se zna kaj zgoditi. Sem pa slišal, da je Tibor novim stanovalcem že govoril proti Tomažu.

Praviš, da je Tibor največji hinavec. Zakaj?

Mislim, da on največ igra. Tudi zdaj, ko sem zunaj sem slišal marsikaj in ko sem si ogledal kakšen video. V spovednici pove eno stvar, zunaj drugo. Mislim, da bi naredil čisto vse, da pride do finala. Upam, da mu ne uspe.

Je še kdo drug opazil to njegovo masko in zahrbtnost?

Upam, da spregledajo, ker zelo igra.

Po tvojem izhodu si rekel, da si se iz šova marsikaj naučil. Česa?

To, da moram biti bolj odločen pri vsaki stvari. Naučil sem se tudi glede avtoritete, kako jo sprejemati. Naučil sem, da pomivanje posode ni "bav bav", saj je doma ne pomivam velikokrat. Odnesel sem veliko pozitivnih stvari,

Kakšni so tvoji občutki o šovu sedaj, ko si zunaj? Kakšni so odzivi?

Vsi so me dobro sprejeli in tudi, ko greš na pijačo, te ljudje ogovorijo in prosijo za fotografijo. Vsi so me pohvalili, rekli da nisem počel nič slabega. Nisem dobil nobene negativne kritike.

Komentarjev 1
  • Francesco Sinibaldi 18:08 27.april 2015.

    Comme la douceur.Dans un son mystérieux je sens le sourire d'un matinfugitif, le chantdu soleil etla voix délicated'une feuille très heureuse.Francesco Sinibaldi