Magazin > VIP
78 ogledov

Zakaj Georgea Michaela še vedno niso pokopali?

George Michael Profimedias
Mineva že skoraj dva meseca, odkar je umrl legendarni pevec George Michael. Kdaj bo pogreb?

Družina legendarnega britanskega pevca Georgea Michaela bo morala počakati še nekaj tednov, preden ga bodo lahko pokopali. Do zamika je prišlo zaradi komplikacij pri rezultatih toksikologije. Pevčevi posmrtni ostanki naj bi pri mrliškem ogledniku ostali še nadaljne štiri tedne, poroča britanski The Sun.

Pevčev pogreb se bo tako zgodil tri mesece po njegovi smrti, ki se je zgodila lansko leto na božič. "Vsi smo zelo pretreseni in jezni, da se to sploh dogaja,“ je povedal vir blizu Georgevi družini: "Njegovi svojci ne razumejo, kaj se dogaja. Grozno je, da George še vedno leži v mrtvašnici in da se njegova najbližji ne morejo posloviti od njega."

Njegov izbranec ne sme na pogreb

Fadi Fawaz, Georgeov fant, naj ne bi smel priti na pevčev pogreb, saj ga družina pokojnega ne mara najbolj, piše britanski The Sun. Pevčeva družina namreč meni, da je bil Fadi z Georgeom samo zaradi denarja. O tem je spregovoril tudi Georgev prijjatelj iz otroštva Andros Gergiou: "Ni povabljen na pogreb, saj ga Georgeova družina ne mara. Upamo, da se ne bo prikazal na njegovi zadnji poti."

Za The Sun pa je po tem spregovoril tudi Fadijev nečak: "Ne vem, zakaj Georgeova družina čuti takšno sovraštvo do njega. Vse, kar je naredil za Georgea, je bilo iz ljubzeni. Strlo ga bo, če se ne bo mogel posloviti od njega. Kar dela Georgeova družina je zelo nespotšljivo do mojega strica."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.