Magazin
63 ogledov

Zakaj hoditi z žensko, ki je knjižni molj

ženska knjiga branje Shutterstock
Zadnje čase boste pogosto slišali, da je prava redkosti najti žensko, ki raje bere knjigo kot gleda televizijo. Če jo najdete, je nikar ne izpustite iz rok.

Ima principe

Knjige vsebujejo nasvete, nauke življenja in pametne napotnice za življenje. Ženska, ki bere, bolj razume smisel življenja in se tudi drži svojih načel.

Je kompleksna

Če želite z nekom preživeti do konca življenja, potrebujete kompleksno osebo. Nekoga, ki ni predvidljiv in ga ni lahko prebrati. Ženska, ki bere, ima veliko slojev, ki jih morate odkriti, preden pridete do nje. Globoka čustva in nepovršne ideje so vsakdan takšne ženske.

Izražanje vas bo rešilo

Nanjo ne boste ponosni le zaradi dobrega izgleda, ampak tudi, ker vidite, da z lahkoto vstopa v kontakt z ljudmi in hitro očara s svojimi socialnimi veščinami. Končno boste ugotovili, da izgled ni več na prvem mestu in da za popolno žensko potrebujete nekaj več.

Lahko zadovoljiva

Ne potrebuje diamantov, najnovejših oblačil ali dragega avtomobila. Je ženska, ki razume, kaj je pomembno v življenju in veste, da se ne bo poročila z vami zaradi denarja ali statusa. Ona išče to, kar najde v knjigah, ljubezen.

Je samostojna

Ne potrebuje moškega 24 ur, vsak dan. Tudi ona potrebuje čas zase. Veliko rednih bralk redko povzdigne ton glasu ali "teži" svojemu dragemu, saj to ni njen stil.

Z njo je možen pogovor

Mogoče je ona prva ženska, s katero imate kvaliteten pogovor in ne nekoga, ki ga poslušate in samo čakate, da čimprej neha govoriti, da pobegnete.

Je seksi

Inteligentne ženske so seksi. Moramo še kaj dodati?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.