Magazin > Lepota & telo
195 ogledov

Zakaj ni dobro nositi črnega spodnjega perila?

seksi, črno perilo Profimedias
Barva spodnjega perila vpliva na naše počutje.

Strokovnjakinja Anjel Obryant trdi, da barva oblačil, tudi tistih, ki jih ne vidimo, vpliva na naše počutje in energijo. "Barve vibrirajo, vsaka na svoji ravni. Ni pomembno, ali barve vidimo ali ne, saj njihova energija prehaja skozi kožo, po celem telesu in vse do možganov,“ pravi Obryantova.

Na naše počutje tako vpliva tudi barva spodnjega perila, saj spodnjice obdajajo eno od spodnjih čaker. Po mnenju strokovnjakinje se, če ste željni vročih noči, izogibajte črnemu, belemu in sivemu spodnjemu perilu, saj so to edine barve, ki ne vibrirajo. "Črna ni najbolj seksi barva za spodnje perilo, saj ubije energijo. To idejo so nam v glavo vcepili trgovci, z znanstvenega stališča pa to ne drži, saj ta barva škodi energiji.“ Obryantova priporoča rdeče spodnje perilo. "Ta barva sporoča, da ste ekstrovertirani in potrebni fizične energije.“

Strokovnjakinja za barve pa ima za vas še več nasvetov. Na razgovoru nosite oblačila temnomodre barve, saj ta barva pomirja in daje vtis profesionalnosti. Tisti, ki imate težave s spanjem (to velja tudi za otroke), si kupite pižamo ali rjuhe v svetlomodri ali svetloroza barvi.

Komentarjev 1
  • Janez_53 12:30 18.junij 2016.

    Zopet neka vrhunska "strokovnjakinja"! V enem stavku trdi, da BARVE VIBRIRAJO, v naslednjem pa že sama sebe negira, ker da "črna, bela in siva barva ne vibrirajo"!!! Kolikor se spomnim, je celotni barvni spekter posledica elektromagnetnega valovanja na različnih valovnih ...prikaži več dolžinah. Torej v barvnem spektru so tudi bela, siva in črna barva, ki torej morajo ravno tako "vibrirati", drugače jih ne bi videli. In prav zanimivo bi bilo slišati mnenje kakšnega zaresnega strokovnjaka glede trditve, da "črna barva ubije energijo"!