Magazin > VIP
275 ogledov

Zakaj pišem o La Toyi, Mireli in ostali veseli druščini?

La Toya zurnal24.si
Zanimivo, kako veliko odzivov dobimo na prispevke, v katerih nastopajo starlete in domači estradniki ter estradnice.

Nekaterim gredo tako močno v nos, da jih kar naprej prebirajo in se javno zgražajo, kot da v našem mediju ali 50 drugih nimajo na izbiro prav ničesar drugega. Pred kratkim sem že zapisala, da je to nekako tako, kot da bi vsak dan jedel vampe, čeprav imaš na izbiro še drugo hrano, in se zgražal, kako so zanič. Naj pa povem, da so to še vedno redki izbranci, kajti več deset tisoč ljudi, ki preberejo, komu je silikonske vsadke vrnila Mirela, koliko za lepoto zapravi La Toya in kaj si o grdih komentarjih, da je lahka, misli Anja Jenko, se ob to ne obregne. Gre za rumene vsebine, ki jih v našem mediju najdete pod rubriko Magazin oziroma njeno podrubriko Vip, za vse tiste, ki bi se tem trivialnostim v bodoče raje izognili. 

Mirela | Avtor: zurnal24.si zurnal24.si
Zanimivo pa je, da po sedmih letih pisanja rumenih vsebin vsi znani Slovenci in Slovenke z menoj še vedno govorijo in mi dvignejo telefon, z izjemo Iryne Osypenko Nemec. Zelo, zelo redko se zgodi, da bi me kdo izmed estradnikov klical in prosil za objavo. Da pa znani za objave plačujejo, si lahko mislijo le tisti, ki o našem poslu nimajo pojma.

Ne glede na to, da gre za lahkotne teme, pa se vedno, kadar je to le mogoče, držimo pravila preverjanja informacij. Dejstvo je, da o nekaterih pišemo več kot o drugih. Zakaj? Zato, ker so novice o njih zelo brane in ker so pač takšne osebnosti, ki vedno kaj hudomušnega, zabavnega ali bizarnega ušpičijo. Ena izmed vlog medijev je tudi zabava. In to počnem jaz. Zakaj, nisem dolžna razlagati. Lahko pa povem, da to počnem z veseljem, ob tem uživam, da mi ob delu nikoli ni dolgčas in vsako jutro z veseljem vstanem in se usedem za računalnik. Lahko vsi to rečete o svojem delu, ali ste med tistimi, ki samo čakate, kdaj bo ura tri, vikend, dopust? Jaz nisem! Če pa kdo misli, da je moje delo enostavno, da ideje letijo iz neba, potem ga pozivam, da se mi pridruži za en dan in dokaže, kako hitro in učinkovito lahko spiše visoko klikane novice. 

Seveda kliki niso vse in pri nas poskrbimo tudi za kvalitetne novice, ki bralce informirajo, razkrivajo ozadja dogodkov ... Za to so odgovorni moji sodelavci, ki to delo več kot odlično opravljajo. Če vam gresta La Toya in Mirela v nos, imate še veliko izbire. A klikanost ni zanemarljiva, ker je to kot nekakšen spletni denar, ki privablja oglaševalce. In od nečesa je pač treba živeti. Nekateri od McDonaldsa, drugi od doma pridelane hrane, tretji od stvari, ki jih kupijo v trgovini. Predstavljajte si, da je zurnal24.si trgovina novic in kupite tisto, kar vam najbolj ustreza, če ne najdete ničesar zase, pa se oglasite pri konkurenci, ki je tudi na tem področju pri nas ne manjka. In hvala bogu, da je tako. Sicer pa smo vaših komentarjev vedno veseli, kakršnikoli že so. Ker, kot mi je pred kratkim rekla domača estradnica: "En teden me sovražijo, drug teden ljubijo, a oba tedna dobim plačano." Amen!

Komentarjev 5
  • Ronald Reagan 08:36 18.avgust 2016.

    Gospa Ana,komentarji so vas res zadeli, če ne se ne bi oglasili.Žal je vaš odgovor na nivoju vaših pisarij...(članek takemu skrpucalu pač ne moremo reči)...poden pisunstva.Tako...nimamo vas radi vi pa vseeno zaslužite...dokler pač še...

  • leonardo 16:51 17.avgust 2016.

    Gospa Ana, ali boste o teh pomilovanja vrednih osebkih pisali tudi takrat, ko bodo psihično na psu?

  • moder 15:01 17.avgust 2016.

    Hitro je zadovoljna sama z sabo. Je pa skoraj še bolj žalostno, da članke, ki so na takem nivoju, da je večina mnenja, da so bili članki plačani, so bili napisani in ne naročeni in plačani. Potem je nivo res ...prikaži več nezavidljivo nizko,... In še pohvali se, da niso naročeni članki,....