Magazin > Odnosi in prosti čas
46 ogledov

Zakaj razburjenje zaradi retrogradnega Merkurja?

smola, pete 13. Profimedias
Do 22. maja bo na nas vplival retrogradni Merkur. Kaj to pomeni?

Retrogradni Merkur so krivili za izgubo japonskega satelita, motnje na Twitterju in Facebooku in celo zakonske težave. Celo publikacija International Business Times se je v članku "Kako preživeti njegovo čudno moč?“ razpisal o tem nebesnem pojavu, ki se sicer zgodi večkrat na leto.

Razloga za paniko ni, je pa kljub temu dobro, da ste v tem času pazljivi. Merkur je planet komunikacije, vpliva pa tudi na tehnologijo, posel in potovanja. Astrologi svetujejo, da se, kadar je retrograden, izogibate nakupom tehnoloških igračk in aparatov. V tem času prav tako ni dobro podpisovati pogodb ali sklepati novih poslov, saj je verjetnost, da so vam bile nekatere informacije zamolčane, zelo velika. Tudi svoj prvi zmenek raje prestavite na kasnejši dan, svarijo. V tem času zato ne bodite preveč aktivni. Raje počivajte in ga izkoristiti za raziskovanje, analiziranje in revizijo.

Njegov vpliv najbolj občutijo ljudje, ki so rojeni v znamenju device, saj je Merkur njihov vladar.
Merkur bo v tej fazi do 22. maja, nato pa bo nekaj časa mir. Spet bo retrograden od 30.08. do 21.09. 2016 in 18.12. do 07.01. 2017.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.