Magazin > Odnosi in prosti čas
45 ogledov

Zakaj vam jo vaš moški lahko popiha?

par Shutterstock
Vsak odnos ima svojo fazo medenih mesecev, ko se ponavadi nahajamo v devetih nebesih. A včasih nas lahko pri vsem skupaj malce zanese … Poglejte si znake, ki več kot očitno kažejo na to, da smo malce skrenili s poti.

1. Odpovedujete že dogovorjene dogodke

Zaradi njega odpovedujete že dogovorjene dogodke in to še v fazi, ko načrti z njim sploh še niso fiksno potrjeni. Če vam na primer reče, da bi se morda lahko videla v času vikenda, kljub temu da dan še ni definiran, vi odpoveste vse dogovorjene sestanke in dogodke tako za soboto, kot tudi nedeljo. 

2. Brez potrebe se odrečete nekaterim kosom svojih oblačil

Ko se brez potrebe odrečete nekaterim priljubljenim kosom svojih oblačil, ko vam on (pa čeprav na pol v šali na pol zares) pokomentira, da vam prav to oblačilo ne stoji ravno najbolje.

3. Delate (pre)resne načrte

Ko ste ga videli, da pestuje svojo malo nečakinjo, se vam je obraz razpotegnil v nasmešek. Seveda, prešinilo vas je, kako dober oče bi lahko bil. No, pri tako pomembnih načrtih le počasi ...

4. Neprestano poskušate komunicirati z njim

Pogosto ga kličete, v primeru, da se vam takoj ne javi, pa mu hitro pošljete tekstovno sporočilce, v katerem ga že zaslišujete, kje se nahaja. Uf, s tem ga boste vsekakor preplašili po hitrem postopku ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.