Magazin > Odnosi in prosti čas
43 ogledov

Zakaj ženske padajo na barabe?

moški Profimedias
To niso moški, s katerimi bi si ženske želele ostati v dolgoletni zvezi, a vseeno so tako seksi, da se jim preprosto ne morejo upreti.

Neukrotljivi, divji, nemirni … Ženske padajo na njihov šarm in si ne morejo pomagati, čeprav vedo, da jih najbrž čaka celjenje zlomljenega srca. Barabe so že od nekdaj priljubljene med ženskami. Saj poznate pesem Andreja Šifrerja Lepa dekleta ljubijo barabe – tudi on je očitno vedel, da je nekaj na tem.

Psihiatrinja Anita Peters pravi, da je skoraj vsaka ženska vsaj enkrat v življenju "padla“ na barabo, ki se ji ni mogla upreti. Ženskam so zanimivi, ker jim prinašajo občutek adrenalina in razbijajo monotono življenje.

Takšni moški največkrat privlačijo mlada dekleta in tiste ženske, ki imajo nizko samozavest, saj s tem mislijo, da so osvojile nedostopnega moškega, ki bo v njej potešil ranjeno dušo.

"Dekleta, ki se zapletajo s takšnimi moškimi, si največkrat tudi same ne želijo resne veze. Je pa velikokrat tako, da nekatere ženske mislijo, da lahko barabo spremenijo v spodobnega fanta, celo moža,“ je povedala psihologinja Ananya Singh. Dodaja, da to kaže na čustvene ovire, ki jih imajo ženske zaradi določenih dogodkov iz zgodnjega otroštva. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.