Šport > Nogomet
18 ogledov

''Žal mi je, ne morem govoriti o Realu''

gareth bale Reuters
Gareth Bale je španskim novinarjem zatrdil, da ne more odgovarjati na vprašanja o Real Madridu.

Napadalni vezist Tottenhama Gareth Bale je odpotoval v Cardiff, kjer se bo reprezentanca Walesa v sredo na prijateljski tekmi pomerila z Irsko. Valižana, ki poleg Wayna Rooneyja in Lusia Suáreza ostaja najbolj zanimiva zgodba poletnega prestopnega roka, so pred hotelom pričakali španski novinarji, ki so želeli iz prve roke izvedeti, kaj se dogaja na relaciji Bale-Real Madrid.

Beli balet naj bi se že dogovoril za prestop 24-letnega nogometaša, za katerega naj bi odštel 120 milijonov evrov. Megalomanska ponudba je šokirala Arsena Wengerja, ki je dejal, da ne more razumeti, kako lahko nekdo za enega igralca ponudi več kot sto milijonov.

Bale ubral Ancelottijev pristop

Real naj bi Valižana odplačal v petih letih, nato pa je presenetil predsednik kraljevega kluba Florentino Pérez, ki je dejal, da se mu sto milijonov zdi veliko. Trener madridskega kluba Carlo Ancelotti se je odločil, da ne bo več razpravljal o Balu, saj je s svojimi besedami razjezil trenerja Spursov Andréja Villas-Boasa, podobno taktiko pa je ubral tudi Bale.
Španski novinarji so Bala čakali pred vrati hotela, ko se je 24-letnik prikazal v družbi svojega agenta Jonathana Barnetta. Bale se je opravičil, ker ni mogel povedati nič konkretnega. ''Žal mi je, toda ne morem odgovoriti,'' je dejal Bale, skočil v Mercedes AMG Coupé in se odpeljal na trening reprezentance.

Tottenhamu ''ne'', reprezantanci ''da''

Bale v pripravljalnem delu sezone za Tottenham ni zaigral niti minute, medtem ko se je takoj odzval na povabilo domačega selektorja. To naj bi še dodatno razjezilo predsednika Tottenhama Daniela Levyja, ki želi s pomočjo Manchester Uniteda povišati ceno svojega varovanca.

Rdeči vragi so se lani zanimali za Bala, čeprav njihova ponudba ne more parirati astronomskemu znesku belega baleta. Angleški The Independent piše, da želi Levy z domnevnim dogovorom z Unitedom prestrašiti Péreza, da bi ta hitreje odprl denarnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.