Magazin > VIP
190 ogledov

Zato ne bo dogodka ob izidu Zaline zbirke

zala đurić ribič Mediaspeed.net
Pesniški prvenec Zale Đurić Ribič bo kmalu ugledal luč sveta.

"Zbirka bo na prodajnih policah od petka dalje," je povedala Zala. Zbirko bo izdala založba Ocean. "Ponudb je bilo mnogo, a sem zaradi simpatične in kreativne urednice izbrala to založbo," je svojo odločitev pojasnila Zala. Poleg pesmi je njena tudi ideja za dizajn knjige. 

Prek platforme Adrifund je zbirala sredstva za dogodek, na katerem bi zbirko predstavila. Dogodek naj bi se odvil 5. septembra, a se je izkazalo, da ga ne bi mogli izvesti, tudi če bi zbrali potrebna sredstva. "Zaradi sestanka, ki je močno vplival na mojo bodočo kariero, sem morala smukniti v New York," je povedala Zala. Kot je še dodala, se je ob prihodu v to velemesto razveselila "oddaljenosti od nesmiselnih tračev in slovenske zavisti"

 

 
Komentarjev 8
  • NoteThis 07:03 01.september 2016.

    Tako, registriral sem se samo zato, da prosim, da nas nehate morit s to punco. kar na enkrat vsak dan ''novica'' o Zali, kot v časih Murka.

  • primoz.g 01:14 01.september 2016.

    A KDO ve še kaj je čas kislih kimaric ?\s\sPortali iskoriščajo to že cel cajt, in punca ni nič kriva, oni kopirajo njeno objavo, ter jo plasirajo NAM, pa sej ona ne rabi te zgodbe, je lepo preskrbljena fotr Igralec, ...prikaži več mama tudi, pozna Angelino in Brada osebno, a res mislte da se kdo od njene familije ali ona osebno obremenjuje s tem kar MI tu pišemo ???če je pametna itak NE, nazaj je pa tako al tako ne bo, se bo poročila v USA in mogoče čez nekaj let postane nekdo al pa tud nikoli, ampak PROBALA je IN TO ŠTEJE, vi vsi pa niste naredli NIČ, ampak koj cmerar pravi samo jamrate. TO je vaša usoda, na žalost je ta pupa doživela v lajfu več kod bo večina komentatorjev ter novinarjev na tem portalu. TO JE DEJSTVO

  • Avatar Zala
    Zala 23:11 31.avgust 2016.

    Kot je še dodala, se je ob prihodu v to velemesto razveselila "oddaljenosti od nesmiselnih tračev in slovenske zavisti". ............................ Ljuba Zala, kot "umetnica" bi morala vedeti, da obstajate, če se o vas tračari in se vam zavida ... ha,ha,ha. ...prikaži več ...... ...... Ko boš v NY omenjena v rumenem tisku bodo ljudje sploh izvedeli, da obstajaš. Do takrat te ni. Članki o tebi se nekako vsiljeni, ker je v Sloveniji res kar nekaj dobrih igralcev, plesalcev .... itp. pa o njih komaj kaj napišejo. Kaj šele, da bi nas o njihovem početju obveščali dnevno. Pa bi tudi to bi še šlo, če bi nas obveščali o nekom, ki nekaj zares počne, ne o nekom za katerega v dveh stavkih poveš kaj je počel v zadnjem letu, kaj bo počel v prihodnje in zgodbo zaključiš, ker ni kaj več povedati.