Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Zala ima novega

Zala Đurić Ribič Osebni arhiv
Zala Đurić Ribič te dni pridno dela na svoji novi pesmi. Besedilo je tudi tokrat izpod njenega peresa, navdih zanj pa je našla kar pri sebi.

Kdaj izide vaš novi singel?
Nikoli si ne upam obljubljati, kajti to je pritisk. Ta pa je velik sovražnik glasbe. Pomembno je, kaj izdaš, ne kdaj. Lahko pa rečem, da ta mesec bolj kot ne posvečam temu. 

Je besedilo vaše delo? Od kje navdih zanj?
Besedilo je moje. Res se ne morem pohvaliti s srečo v ljubezni, ampak čisto nikoli ni bilo tako hudo, kot izrazim skozi pesem. Kdaj sicer za navdih morda res vzamem kakšno preteklo simpatijo in nato malo potenciram občutenja. Prijateljica me je pred kratkim vprašala enako vprašanje, od kje mi tema za besedila, pa sem ji namenila preprost odgovor: “Jaz se tako, malo zlažem”. Ne vem, ne znam razložiti. Ko slišim melodijo, slišim zraven še besedilo ...

O čem govori besedilo?
Dekle želi na prikupen način zadržati ljubljeno osebo poleg sebe. Kdo ta oseba je, pa si lahko vsak interpretira po svoje.

Načrtujete tudi videospot za omenjeno pesem?
Delček videospota sem posnela že v New Yorku, ampak ne vem, koliko materiala bom na koncu res uporabila. Zdaj se odpravljam v Avstralijo za dva tedna, ko se vrnem pa pride na vrsto to. Malo bomo ponovno ustvarjali ob druženju. Se že veselim.

Imate pripravljenega še kaj materiala, za kakšno novo pesem?
Seveda, pisanje pesmi je moja strast. V beležnici se skriva kar nekaj kreacij. Komaj čakam, da bo te vibracije začutil še kdo drug kot le moja glava.

Že načrtujete izdajo albuma?
Prepuščam se toku. Snemam pesmi, ker v tem uživam, ker želim to deliti z ostalimi in ker mi je preprosto lepo. Če jih naberem dovolj za album, jih bom seveda tudi izdala. Ker pa to delam sama, brez kakršne koli finančne podpore, gre malo počasneje. Vsekakor pa na prvem mestu za zdaj še ostaja šola.

Komentarjev 6
  • Skippy 18:22 21.oktober 2014.

    Slovenska nevoščljivost je brezmejna.

  • patron 12:10 21.oktober 2014.

    kakšno bolestno forsiranje ta-starih.....beeee!!!

  • liala89 11:04 21.oktober 2014.

    zagledana vase, da te kap. Na začetku mi je dejansko bila kul in sem jo celo branila, samo zdaj se vidi da je razvajena punčara, ki ima polno rit vsega. Čeprav je ni nihče tega vprašal se more vedno pohvaliti ...prikaži več z dodatnimi rečmi, kot je bila tokrat popolnoma nepomembna informacija, da gre za 14 dni v Avstralijo. jao