Magazin
41 ogledov

Žalostno! Tako so z Jadranko ravnali moški

Jadranka Voyo/ zurnal24.si
Jadranka se je Mireli zaupala o svojih grenkih izkušnjah z moškimi.

Povedala je, da se je že pri 21. poročila s petnajst let starejšim, s katerim je imela nekaj lepih trenutkov, a tudi veliko zelo grdih. Žal ji je, da je se ji je zalomilo z drugim partnerjem, ki ga še danes pogreša. Pravi, da bi z njim lahko imela vse, a ker ni bilo ljubezni, jo je poiskala pri drugemu. Mirela ji je na to odgovorila, da je vsak konec nov začetek.

Jadranka je priznala, da je po tistem imela same slabe izkušnje, med drugim tudi fanta, ki je k njej hodil le zato, ker je imela stanovanje v Izoli. "Sem imela enega tipa iz Vrhnike in me je naje***, sem rekla, ne boš več, gotovo. Bila sem dobra samo dokler sem živela v Izoli, da je hodil k meni na dopust. Da sem ga preživljala. Sem mu posodila denar in mi je še danes dolžan. Jaz, ki nisem imela redne službe, on pa z redno službo. Po cel teden je bil pri meni in živel na moj račun. Nikoli več, noben tip me več ne bo izkoriščal," je bila jezna. Zaupala pa ji je tudi, da je partnerje po tej izkušnji začela preverjati, in sicer tako, da je odprla lažen Facebook profil in videla, če ji bodo odpisali. Tako je menda ujela kar nekaj prevarantov.  

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.