Šport
23 ogledov

Vonnova: Zame je Anna favoritinja

lindsey vonn EPA
Lindsey Vonn v internem dvoboju Tine Maze in Anne Fenninger več možnosti pripisuje avtrijski smučarki.

V ženskem svetovnem pokalu v alpskem smučanju poteka napet boj med slovensko šampionko Tino Maze in njeno največjo izzivalko Anno Fenninger. Pred tekmama v Mariboru je prednost Mazejeve znašala kar 184 točk, po dveh zaporednih odstopih in kar treh zmagah Avstrijke pa je razlika skopnela na 44 točk.

Tina bo izgubljeno poskušala nadoknaditi v Garmish-Partenkirchnu, kjer bosta 7. in 8. marca na sporedu smuk oziroma superveleslalom. O dvoboju med Avstrijko in Slovenko je po tekmah v Banskem spregovorila tudi ena najboljših smučark vseh časov Lindsey Vonn.

''Zame je Anna favoritinja. Njena samozavest je občudovanja vredna in ujela je pravi ritem. V tem trenutku je nepremagljiva. V finalu bo zelo napeto, vendar mislim, da ji bo uspelo,'' povedala Američanka.

Z njenimi besedami se prav gotovo ne strinjajo v taboru Tine Maze, kjer na prihajajočih tekmah svetovnega pokala po besedah Andree Massija stavijo na zmago.

Komentarjev 13
  • Matjaz Rogel 19:07 04.marec 2015.

    ...so modri in so bedaki ..se v naši slovenski družbi najde pač ena lannena oseba, ki ima težave , ki izvirajo iz njenega otroštva ..njena smola je, da ne more stati ob bok najboljši in najuspešnejši Slovenki vseh časov .....gorela ...prikaži več bi foušija in ljubosumje ..če bi lahko !..- lannina ko dosežeš vrh se povzpni še višje - poskoči :)

  • Avatar roksa
    roksa 16:33 04.marec 2015.

    BIČ!!!!!!!!!!

  • alina 16:25 04.marec 2015.

    res je, veliko nas je, ki smo spregledali samooklicano princeso in njen odvraten EGO...za tako samoljubno osebo, kot je maze, normalen človek ne more navijati, pa če se vse njene ovce na trepalnice vržejo