Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Zamenjali bodo komentatorja

lili žagar POP-TV-2
Tretjo sezono šova Gostilna išče šefa bo spet vodila Lili Žagar, o komentatorjih pa POP TV še molči.

Šefica ponedeljkovih studijskem oddaj šova Gostilna išče šefa bo spet Lili Žagar. "V novo sezono vstopam v še večjem pričakovanju, saj imam občutek, da bo tokrat borba za najboljšega šefa in glavno nagrado še bolj neizprosna. A 3. sezono si bom zagotovo zapomnila še po eni zadevi, za katero sem kar nekaj časa zbirala pogum, da jo uresničim. Povezana je s kuharijo, seveda. Kaj, boste izvedeli 1. septembra ob 20. uri. Sicer pa komaj čakam, da spoznam vse tekmovalce, še posebej pa se veselim novih Binetovih receptov, s katerimi bo razvajal naše brbončice,“ je povedala simpatična lepotica.

Spremembe pa se obetajo na komentatorskem kavču. Nazadnje so tam sedeli Mišo Stevanović, Savina Atai in Marko Pavčnik. "Karte na komentatorskih stolčkih so se v tretji sezoni premešale. Ostre komentatorske jezike že brije nova trojica poznavalcev. Od starih znancev v tretji sezoni ostaja le eden,“ so sporočili z naše največje komercialne televizije, kdo bo komentiral, pa še ne želijo izdati.

V šov se bo uvrstilo 13 kandidatov

V ponedeljek 1. septembra ob 20.uri bo led 3. sezone prebit s prvo studijski oddajo. Nato sledi avdicijski teden, kjer bodo gledalci lahko spoznali nabor  26 kandidatov, ki se bodo potegovali za svoje mesto v Binetovi ekipi.

Znanih bo 13 tekmovalcev, ki se bodo skupaj preselili v stanovanje in stopili v igro izločanja, ki bo najboljšega popeljala do 100.000 evrov! Tekmovalce nato vsak teden čakajo tudi nominacije. Zadnja beseda o tem, kdo kuha in kdo pakira, pa bo pripadala gledalcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.