Magazin > VIP
25 ogledov

Po Mihi sovražno pismo dobila še Žana

sovražno pismo, Žana Facebook/Žana - Kmetija: Nov začetek
Žana je na svoj naslov prejela pismo, v katerem jo je anonimni pošiljatelj označil za "prekleto lez****“.

"Žana oz. prekleta lez**** ali karkoli si že. Nisi gledljiva, nisi poslušljiva, na Kmetiji pa itak samo žreš in malo (premalo) delaš. Kaj le morata obe v štalo, drugim pa isto očitaš. Nesramnica, fuj, na bruhanje nam gre, izgini domov, v „hotel mama“, na Kmetiji si itak samo za zdrahe delat. Nikoli ti ne bo v neumno bučo kanile besede mentorja, da je treba na kmetiji delati složno, ve pa samo postopate in se s čvekami in „strategijami“ (ha, ha, …) ukvarjate. Komaj čakam, da te fu***** ven, ja vem … ampak to je tvoj besedni zaklad. Uči se dete, uči !! ...“ ji je v pismu sporočil anonimni pošiljatelj. 

Žana je povedala, da je bila prva reakcija smeh. "Smešno se mi je zdelo, da se nekdo s tem ubada in vlaga energijo v to, če me ne mara,“ nam je povedala. "Bolje bi bilo, da bi počeli nekaj, kar jih veseli, kot pa da se ukvarjajo z mano, če se jaz z njimi ne.“ Kot je povedala, se s pismom ne obremenjuje. 

Z Mihom, ki je tudi prejel podobno sovražno pismo, se še nista slišala. "Razmišljala sem, da bi stopila v stik z njim. Mogoče se bova slišala, da kakšno rečeva na to. Ljudje so me opozorili, da je pisava v obeh pismih podobna,“ je dejala. 

Pismo je objavila na svoji Facebook strani, kjer je ob tem zapisala tudi tole: "Še ena, malce drzna misel, ki se mi poraja ob tvojem lepem pisemcu … jaz sem imela vsaj jajca, da sem se prijavila na relaity show, ti pa jih nimaš niti za to, da bi v pismu izrazil/a svojo ID.“

Žana se raje ukvarja z bolj veselimi stvarmi. Med drugim se veseli finalne oddaje Kmetije: Nov začetek, kjer se bodo vsi tekmovalci spet srečali. 

Komentarjev 5
  • danne 15:31 01.december 2014.

    strinjam se z g.Vojtehom, ta k je to pisal... ne vem kaj naj rečemnaj pa ne gleda takih šovov, če ga motijo taki tekmovalci in tekmovalke.Zmešan, podn, neotesan, primitivn je, ker človk take piše.

  • wester62 10:35 01.december 2014.

    pomen ima širši pomen in prosim ,da ne žališ te ljudi. raje za takega človeka izberi direktno besedo. lp

  • wester62 10:33 01.december 2014.

    pomen