Magazin > VIP
129 ogledov

Žana ponovno pod nož

Žana Salobir
1/2
C.C.
Pevka in igralka Žana Salobir, ki se preizkuša tudi v Hollywoodu, se je odločila za še eno lepotno operacijo.

Žana Salobir nikoli ni skrivala, da je z vsemi njenimi atributni ni obdarila narava, že pred časom si je namreč povečala oprsje, njena najnovejši lepotni popravek pa se je zgodil na nosu. Lepotička, na kateri mi nismo opazili napak, nam je izdala , zakaj se je odločila za nov lepotni popravek: "Zakaj se ljudje odločimo za korekcijo določenega dela telesa? Verjetno zato, ker nismo zadovoljni z njim in si želimo to popraviti. Sedaj bi se lahko razgovorila o medicinskem delu operacije, o tem, kako me je kaj motilo pri dihanju in tako naprej. Stvar je dosti bolj preprosta, za operacijo nosu sem se odločila, ker nisem bila popolnoma zadovoljna z svojim "starim" nosom. Ko pa sem bila na predoperativnem pregledu pri dr. Fabjanu je ugotovil, da imam zožan nosni prekat in da bo moral popraviti tudi to. Šele ko sem prvič zadihala z novim nosom, sem ugotovila, kako zelo drugače je. Kot bi imela ogromnoooo luknjo namesto nosu, toliko več zraka je šlo naenkrat skozi (smeh)."

Pevka in igralka, ki si kariero gradi tudi čez lužo, kjer so lepotni standardi zelo visoki, resno razmišlja celo o selitvi v mesto angelov. "Za dokončno selitev v Los Angeles, se še nismo odoločili. Še vedno so vse opcije v igri in to zato, ker se ne morem odločiti samo zase, ampak je v igri moja hči in njena prihodnost. Odločitev je zelo težka, vendar bomo dali času čas in videli, kakšne priložnosti nam bo prinesla prihodnost. Definitivno je to pomembna odločitev, katere ne bom sprejela kar čez noč," pravi Žana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.