Zanimivo
771 ogledov

Ne veste kako zaposliti otroke? To je rešitev!

Varstvo otrok
Pametna zaposlitev vašega otroka v času, ki ga preživlja doma, je zelo pomembna naloga.

V tem obdobju so socialni stiki z njegovimi prijatelji okrnjeni, zato ga moramo starši stimulirati, da prosti čas v domačem okolju izkoristi kar se da koristno, kar tudi vpliva na njegov ugoden telesni in mentalni razvoj. Najprimernejša je kombinacija igre, zabave in učenja, kjer se otrok skozi preživljanje prostega časa na svoj način uči in plemeniti svoje znanje. Tukaj nastopimo starši kot pomembni usmerjevalci in vodniki.

Unikatoy | Avtor: Unikatoy Unikatoy
Velikokrat, ko starši kuhamo ali pospravljamo dom, se otroci zamotijo na svoj način. Preprosta igra z avtomobilčki na preprogi dnevne sobe, ali zalivanje rožic na domačem vrtu ugodno vplivajo na razvoj vašega otroka. Na pomoč pri preživljanju prostega časa priskoči tudi mikrofon z Bluetooth zvočnikom Celly, ki spremeni vašo dnevno sobo v prizorišče najlepših nastopov karaok ali v areno vrhunske glasbe. Vaš otrok bo v petju užival, se sproščal in si gradil samozavest. Saj veste, da se ob petju sprošča hormon sreče-serotonin in tako na telo deluje sprostitveno?

Enostavni in zabavni spletni nakupi na www.unikashop.si.

Unikatoy | Avtor: Unikatoy Unikatoy
Ko se dan prevesi v popoldan in se norija delovnega dne umirja, pride čas za družino. Ko zunaj sije sonce, je dan primeren za družinsko bitko na domačem dvorišču z vodnimi baloni Bunch O Balloons, ki so kot nalašč za poletno osvežitev. Starši, hitro se skrijte za prvo drevo, da vas vaši malčki ne najdejo in lovijo ter zadenejo s 100 vodnimi baloni, kateri se napolnijo preko vodne puške v 60 sekundah! Če ne želite biti mokri je morda za zabavo z otroki boljša igra z Infinity Nado 2 vrtavkami, ki jih postavite v areno in že se odvija prava bitka. Ko bo vaši vrtavki zmanjkalo moči, vam bo na pomoč priskočil magnetni sprožilec! Zmaga tista vrtavka, ki dlje časa preživi v Nado areni!

Če pa je popoldanski čas obarvan s sivimi oblaki in dežjem, potem za družino nastopi čas družabnih iger Unikatoy. Slednje krepijo družinske vezi, povečajo zmožnost logičnega razmišljanja ter izboljšajo koncentracijo. Kdo si ne bi želel odigrati družinske partije igre Človek ne jezi se, ali se podati v urjenje sivih celic pri šahu in pomesti s konkurenco? Starši in otroci pozor, zmagovalec je le en, zato le strpno!

Unikatoy | Avtor: Unikatoy Unikatoy

Unikatoy | Avtor: Unikatoy Unikatoy
Če ste starš majhne princeske, ki ni naklonjena družabnim igram in je bolj ustvarjalna ali se raje igra s plišastimi igračami, potem so kreativni seti Crazy Chic ali jajce presenečenja Rainbocorns prava izbira zanjo. Kreativni seti Crazy Chic ji ponujajo izoblikovanje tatujev, zapestnic, ur, nohtov, itd., kar bo v njej spodbudilo kreativo, domišljijo, predvsem pa bo to super priložnost za lepotičenje in druženje skupaj s prijateljicami. Jajce presenečenja Rainbocorns pa jo bo razveselilo z očarljivim pliškotom, kjer bo poleg dobila še majhnega Boo-Boocornsa, ki spreminja barvo, modne dodatke ter raztegljivo maso Rainbocorns Poop. Vsako jajce vsebuje tudi prikupno štampiljko!

Unikatoy | Avtor: Unikatoy Unikatoy
Se še spomnite legendarne Rubikove kocke? Leta 1974 jo je izumil Erno Rubik, poskrbi pa za krepitev logičnega razmišljanja in izboljša motoriko! Namen je rešiti Rubikovo kocko tako, da ima na vsaki strani le eno barvo, kar pomeni vseh 9 enakih majhnih kock. Na voljo so kocke 2x2, 3x3, Twist, 3x3 Speed cube, 4x4, 5x5,… Čas, ki ga potrebujete za sestavljanje Rubikove kocke, je lahko dolg, vendar če se lotite danes, boste vsak dan boljši in imeli krajši čas.

100% varen in udoben nakup na Unikashop.si z možnostjo vračila blaga ter hitra dostava! Za nakupe nad 35 € vam nudijo brezplačno dostavo!

Ko pride čas, da se otroci vrnejo nazaj v šolske klopi, je potreben primeren pristop, da odhod v šolo ni preveč obremenjujoč in niste deležni pravega malega uporništva. Poskrbite, da se bo otrok še vedno veliko igral in gibal, predvsem pa da ob vseh spremembah ne bo doživljal stresa. Pri odhodu v šolo ne pozabite na zaščitne maske, saj bodo le-te otroka uspešno zaščitile pred virusi in bakterijami, ki bi jih bil morebiti deležen v šoli. Za varno zaščito poskrbijo troslojne, pralne zaščitne maske, ki nudijo srčkane, barvite motive, kot nalašč za vašega otroka.

Najdete jih v spletni trgovini Unikashop.

Spletna trgovina Unikashop.si je v lasti podjetja UNIKA TTI d.o.o., ki je slovensko podjetje s 30-letno tradicijo uspešnega poslovanja na področju prodaje igrač. Od leta 2003 ima lastno blagovno znamko "UNIKATOY", ki je prepoznavna širom Evrope.

Ker se dandanes veliko nakupov opravi prav na spletu so se odločili, da kupcem ponudijo pester izbor igrač v čisto novi spletni trgovini. Na Unikashop.si boste lahko izbirali med različnimi igračami za vaše otroke, tako za dojenčke kot tudi malo večje navihančke. Poleg blagovne znamke UNIKATOY vam na Unikashop.si ponujajo mednarodno priznane blagovne znamke, kot so Clementoni, Mondo, Adriatic, Zuru, Spin Master, Rubik's…