Zanimivo
4958 ogledov

Prihranite od 20 do 50 odstotkov pri končni ceni servisiranja avtomobila

mehanik
1/2
Pixabay
S sproščanjem ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa se odpirajo tudi meje med občinami, vreme pa kar kliče po izletu, seveda ob upoštevanju vseh navodil, ki skrbijo za našo varnost. Pa je vaš avto, po tednih na parkirišču, pripravljen na sončno vreme? Na pomoč vam priskočijo servisne delavnice Vianor!

V mreži 37 Petrolovih servisnih in vulkanizerskih delavnic po celi Sloveniji poskrbijo za zdravje vašega jeklenega konjička in ga tako pripravijo za nove poti. Petrol je ponosni partner finskega Vianorja, Nokianove mednarodne verige servisnih delavnic, čigar kvaliteto storitev zastopa po celi Sloveniji: tako v mreži lastnih delavnic TipStop Vianor kot tudi v mreži franšiz Vianor.

In kaj vse lahko, v pripravi na naslednji sončni izlet, uredite pri Vianorju?

Vulkanizerske storitve in montaža letnih pnevmatik

Začnite na začetku: preverite, kako je z vašimi pnevmatikami. Te namreč tudi v toplih dneh vplivajo na zavorno pot, oprijem cestišča, pospeške in stabilnost vozila. Vse našteto pa ima eno skupno točko: vašo lastno varnost ter varnost vseh udeležencev v prometu. V Vianorju izurjeni mehaniki pnevmatike pregledajo, centrirajo in po potrebi zakrpajo, vse z najsodobnejšimi vulkanizerskimi napravami, poskrbijo pa tudi za menjavo zimskih gum za letne.

Petrol | Avtor: Petrol Petrol
Še več: na Petrolu kupljene pnevmatike lahko prevzamete kar na najbližjem Vianorju, avtomehanikom prepustite njihovo montažo, svoje zimske gume pa v delavnici shranite do naslednje sezone, ugodno in priročno. V hotelu za pnevmatike Vianor vas bodo vaše pnevmatike počakale brezhibno shranjene.

 

Servisne storitve in popravila v garancijskem roku

Nadaljujte s pregledom ostalih sistemov vašega avtomobila, ki bodo poskrbeli za varno pot na lepše: pri Vianorju preglejte avtooptiko in zavore, preverite delovanje akumulatorja in napolnite avtoklimo, za čim prijetnejšo vožnjo. Naj gre za veliki ali hitri servis avta, na TipStop Vianor servisnih delavnicah bodo usposobljeni serviserji z moderno diagnostično opremo hitro odpravili vse napake ter tako poskrbeli za zdravje ključnih delov vašega vozila.

Na Vianor se lahko obrnete tudi, če ta ni vaš pooblaščeni servis: od leta 2010 je namreč avtomobile v garancijskem roku mogoče servisirati na nepooblaščenih servisih ne da bi to vplivalo na garancijo samo.

V Vianorjevih servisnih delavnicah bodo tako za vas vgradili originalom enakovredne rezervne dele. To pomeni, da lahko na Vianorju prihranite od 20 do 50 odstotkov pri končni ceni servisiranja avtomobila, s ceno servisne ure, ki je od 20 do 30 evrov nižja od cene servisne ure na pooblaščenih servisih. Še več: vse storitve in posegi so pri TipStop Vianorju zavarovani, izdan račun pa lahko v naslednjih 12 mesecih uveljavljate kot garancijo.

Petrol | Avtor: Petrol Petrol