Zanimivo
2737 ogledov

Skupno za dober namen: vaš glas šteje

#Vednopodpiraj Coca-Cola Coca-Cola
Odločite, kateri slovenski družbenoodgovorni projekt bo dobil podporo podjetja Coca-Cola.

#Vednopodpiraj Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola
V podjetju Coca-Cola verjamejo, da se vsaka zgodba o uspehu začne z dobrim namenom. S pomočjo spodbude, vključevanja in sodelovanja pa se tudi mnogo lažje uresniči. Zato so skupaj z izbranimi slovenskimi partnerji zasnovali akcijo #VEDNOPODPIRAJ DOBER NAMEN, v okviru katere bodo finančno podprli tri družbenoodgovorne slovenske projekte na področjih športa, okolja in skupnosti.

Advertisement

Oddajte svoj glas zdaj in bodite del zgodbe o uspehu.

Oddajte svoj glas za tisti projekt, ki si po vašem mnenju najbolj zasluži podporo podjetja Coca-Cola in ne pozabite povabiti k sodelovanju svojih prijateljev! Vsak glas šteje, saj bodo trem projektom (seznam predstavljamo spodaj) z največ prejetimi glasovi pomagali uresničiti. 

Omogočimo mladim, da uresničijo svoje sanje

Spodbudimo sijaj mladih talentov

#Vednopodpiraj Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola
Štipendijski sklad projekta Botrstvo v Sloveniji
Nadpovprečno sijajni rezultati na športnem, glasbenem, umetniškem ali izobraževalnem področju prinašajo ne tako sijajne visoke stroške za družine nadarjenih mladostnikov. Mnogi starši žal ne morejo finančno podpreti vsega, kar te bodoče zvezde potrebujejo, da zablestijo, kar je izgubljena priložnost za vse nas. Zato so v sklopu projekta Botrstvo v Sloveniji oblikovali štipendijski sklad, namenjen nadarjenim mladim iz socialno šibkejših družin. Vaš glas za mlade talente bo pomagal, da ti razprejo svoja krila in zasijejo v polni luči.

Vsak mladostnik naj izbere svojo pot

#Vednopodpiraj Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola
Dijaški sklad projekta Botrstvo
Izbor želenega srednješolskega programa predstavlja ključno razpotje v življenju vsakega mladostnika. Marsikatera družina zaradi materialne stiske svojemu ne zmore ustrezno kriti vseh 'potnih stroškov' na poti do želene izobrazbe. Zato so v okviru projekta Botrstvo v Sloveniji oblikovali poseben dijaški sklad iz katerega financirajo bivanje v dijaških domovih in ostale stroške šolanja (npr. pripomočke, strokovne ekskurzije, delovne obleke in uniforme). Vsi mladi si zaslužijo enako priložnost. Naj vaš glas mlade vodi do znanja in sanjskega poklica.

Podprimo naše mlade športnike

Podprimo športne sanje, ohranimo naš ponos

#Vednopodpiraj Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola
Štipendije za mlade športnike
Sanje se lahko uresničijo le, če vsi verjamemo vanje. Zato je pomembno, da tudi mi verjamemo v sanje naših mladih športnikov ter njihovo (in našo) športno prihodnost podpremo že danes. OKS s športnimi štipendijami dijakom in študentom športnikom pomaga pri njihovem športnem razvoju na poti proti svetovnemu vrhu. Spodbuja njihovo izobraževanje in tudi razvoj po končani športni karieri. Njihove sanje so naš ponos. Naj bo vaš glas za njih glas ponosa, ki bo bučno navijal za njihove dosežke.

Naj šport ne bo privilegij

#Vednopodpiraj Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola
Podpora športnikom iz socialno šibkih okolij
Mladi talentirani športniki lahko le z vztrajnostjo in napornimi treningi dokazujejo svoje sposobnosti ter premikajo lastne meje. Ob tem mnogi naletijo na oviro, vendar ne tisto v športni dvorani, ampak v družinskem proračunu. Precejšnji stroški športne opreme in treningov namreč precej bremenijo njihove žepe. Zato OKS s Fundacijo za športnike iz socialno ogroženih okolij le-te podpira pri razvoju njihove kariere. Naj bo vaš glas njihov privilegij, da lahko še naprej zasledujejo svojo športno vizijo.

Varujmo naše okolje

Varujmo delfine, ohranimo morje

#Vednopodpiraj Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola
Podpora projektu za raziskovanje delfinov
Ali veš, da v slovenskem morju živi približno 150 delfinov? Te nadvse inteligentne in družabne živali so pomemben pokazatelj stanja morskega okolja, zato je tudi raziskovanje in varstvo delfinov ključno za razumevanje in ohranjanje zdravega morja. Ne pozabi, od slednjega smo neposredno odvisni tudi ljudje. V društvu Morigenos s svojimi raziskavami pomembno prispevajo k razumevanju in varstvu delfinov ter ohranjanju morskih ekosistemov. Naj bo vaš glas ključna kaplja v zdravo slovensko morje.

Prebudimo naravo za vse

#Vednopodpiraj Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola
Mokrišče ob labodjem jezeru
Zbiljsko jezero ni le prijetno zatočišče za izletnike in družine, temveč tudi za številne družine vodnih in obvodnih živali. Za le-te so pred 20 leti ob sanaciji jezera vzpostavili nadomestni habitat, ki pa je zaradi naravnih pojavov žal propadel. TD Zbilje želi urediti mokrišče, prijazno živalskim obiskovalcem od žab do labodov, ob mlaki pa postaviti učno pot z razgledno ploščadjo. Tako bomo lahko v živahnemu žitju ob jezeru in širši okolici uživali tudi drugi obiskovalci. Naj bo vaš glas za prebujeno naravo.

Preberite splošna pravila in pogoje sodelovanja.

#Vednopodpiraj Coca-Cola | Avtor: Coca-Cola Coca-Cola