Slovenija
31 ogledov

Zaostritev: policisti temeljiteje nad letala

Stavka policistov na Brniku
1/5
SPS
Policijski sindikat je napovedal zaostritev stavke. Danes po 16. uri bodo na letališču Jožeta Pučnika temeljito pregledali več letal, ki bodo prišla iz neschengenskega območja.

Policisti bodo danes zaostrili stavko tudi na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana, in sicer bodo temeljiteje pregledali tri letala, ki bodo k nam priletela iz neschengenskega prostora.

"Tu bo stavka morda najbolj opazna," je napovedal Zoran Petrovič iz Sindikata policistov Slovenije. Priznal je sicer, da zaradi stavke doslej še niso dobili željenega odziva vlade, da pa sta nezadovoljstvo in pripravljenost na stavko na terenu "izredno velika", vlada pa mora vedeti, kaj pomeni to nezadovoljstvo.

"Danes je potekala zaostrena stavka na vseh delovnih mestih v policiji. Tudi na Brniku, kjer so policisti temeljito izvajali mejno kontrolo na vstopu v državo," so sporočili iz sindikata policistov Slovenije.

"Zaenkrat gneče ni"

Na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana so nam povedali, da zaenkrat gneče pri prehodu meje še ni. Je pa že pristalo prvo letalo iz neschengenskega prostora, iz Podgorice. Sledila bodo še letala iz Monastirja in Pristine.

Komentarjev 5
  • francek 15:16 17.maj 2012.

    POLICAJI POČASI VAS IMAMO DAVKOPLAČEVALCI DOVOLJ, ČE SE VAM ZDI, DA IMATE PREMALE PLAČE POJDITE DELATI DRUGAM, POJDITE DELAT V GOSPODARSTVO PA BOSTE VIDELI, KAJ SO MALE PLAČE.

  • francek 15:09 17.maj 2012.

    KA JE POLIČAJČEK IMAŠ PRIVIDE, BI BILO FAJN, DA TE DELODAJALEC NA PSIHOTESTE POŠLJE, PREGLED BODO TAKO DAVKOPLAČEVALCI PLAČALI.

  • Fertel 21:11 16.maj 2012.

    Mislim, lahko je tebi s super plačo v ministrovem kabinetu. Imaš veliko dela, ko moraš spremljati vse komentarje v medijih. Ali je twiter tudi tvoje področje ali ima za to zaposlenega drugega... In ne mi govorit, da vsaj 50% nisem ...prikaži več zadel!!! Vse to je šele razmetavanje denarja, banda.