Magazin
857 ogledov

Zapeljal tajno agentko

seks vroča zgodbica strast Shutterstock
Karlu je bilo malo mar za to, kaj Sofija počne. To, da mu je nalagala nekaj o delu pod krinko, je bilo zanj seveda samo šala. Bolj ga je zanimala njena vsebina pod tisto preklemansko oprijeto obleko, ki se je tesno ovijala okoli njenega telesa.

Bila je izjemna plesalka in bil je hvaležen, da je pred leti vzel nekaj ur plesa, sicer bi na podobnih prireditvah izpadel popoln trot. Vrtel se je z njo, v bistvu jo bolj spremljal, na koncu pa izkušeno povedel njen korak proti točilnemu pultu. Za hip se mu je zdelo, da ga gleda drugače. Ni bila več tista naduta „šefica“, za katero so vsi premajhni, in končno je nehala nakladati, da je tajna agentka.

Njegov cilj tisti večer je bil, seksi mačkico spraviti v posteljo. Njene prsi so, ob njenih globokih vdihih in izdihih, pošteno silile izza obleke in mamile njegove pohotne poglede. "Karlo, Karlo! Ti, ti, ti!“ se mu je režala v obraz in zlivala vase hladno vodo z okusom.

"Jah, kaj naj, ko pa si tako prekleto seksi?!“ je priznal. Ni pa se nadejal, da bo odreagirala, kot je.
"No, potem pa se še malce bolj potrudi,“ je pomežiknila in ga odvlekla nazaj na plesišče. Nekajkrat je roko predrzno spustil pod njen hrbet in se s prsti že sprehajal po majhni, seksi ritki, a ga je vedno znova opomnila, kje je meja. S pokašljevanjem, s pogledom ali pa ga je kar prijela za nesramno roko in jo prestavila višje. Preostalo mu je le občasno naslanjanje na njene prsi in tuhtanje o tem, ali ve, da mu stoji.

"Veš Karlo, če bi bil resen v svojih namenih, bi me povabil kam na samo.“ Se norčuje iz njega, ali ga samo testira?! "Si mislil, da me boš lahko kar tule sredi plesišča otipaval pred očmi mojih sodelavcev?“

Spet je ciljala na svoje tajno poslanstvo in prikrite sodelavce, ki so bojda oprezali za barabami, katerih naj bi se kar trlo na tistem plesu. Heh, le zakaj bi mu potem vse to povedala, če je prikrito?

Ni dolgo razmišljal. Odpeljal jo je v prvo nadstropje, kjer so si lahko utrujeni poslovneži oddahnili, če je bilo treba. Obrnil je ključ in se zapodil v seksi izzivalko kot bi mu bilo zadnjič. Še dobro, da je bila postelja tako široka, sicer bi dama bržkone padla mimo nje na tla, on pa prav nerodno nanjo.

Ni se dosti ubadal s slačenjem. Raje je kar po domače dvignil njeno obleko, jo pri tem celo nekoliko načel po šivu saj je bila zares tesna, a Sofiji je bila njegova strast očitno všeč. Spodnjice ji je slekel v eni potezi in že so frčale na drugi konec sobe. Če bi ciljal tega ne bi več zadel, kajti ostale so obešene na kljuki. Tudi, če bi jih hotela pozabiti, jih ne bi mogla.

Hlače je imel v trenutku pri kolenih in že je s svojim nemirnim korenjakom rinil po notranji strani njenega stegna proti svojemu cilju. Spomnil se je, da se niti še poljubila nista, pa ga ima že skoraj v njeni muci. Ko jo je hotel poljubiti, ga je z rokama odrinila od sebe.

"Želim te gledati, ko ga boš prvič dal vame!“ Kaj podobnega še ni doživel, a si je rekel, da bo že prenesel. Že marsikaj je, bo pa še to. Vrh korenjaka je začutil brežino njene ženskosti in se po nekaj zgrešenih strelih končno ugnezdil v prijetno tesni češpljici gospodične, ki takrat ni več gledala. Oči je imela zaprte in lahko jo je poljubil. Nežno je ječala, njene roke pa so počivale na njegovi poskočni zadnjici.

Ni potreboval veliko, da se je prvič razlil po njej. Stegna je imela preplavljena z njegovim vrhuncem, on pa se je tresoč opiral na roke in ji sesal ustnice. „Ne boj se ljubica, samo začetek je,“ jo je skušal pomiriti. "Za nekatere začetek, za druge konec, moj Karlo,“ je namignila na nekaj pravkar aretiranih nadstropje nižje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.