Magazin
156 ogledov

Zapeljala ga je z novim perilom

seks rdeče perilo erotika Shutterstock
"Se vidiva ob šestih?!" je še zavpil za njo, ko je stekla čez cesto.

Na drugi strani se je obrnila, počakala, da je odpeljalo nekaj avtomobilov, in mu prikimala. Tisti dan je na njenih ustnicah ves čas igral nasmešek. Kako tudi ne bi, ko pa je bila zaljubljena do ušes. Zaradi sveže ljubezni je bila v službi nekoliko bolj raztresena, a sodelavci in sodelavke so jo razumeli.

Njena mladostna vihravost je okužila tudi druge, da so delovali bolj sproščeno kot sicer. Morda le šefu ni bilo najbolj po godu, a si je mislil, da jo bo že minilo.

Klara je bila prvič v življenju tako zelo zatrapana v nekoga. Bil je visok in lep moški, temno kostanjevih las ter rjavih oči. Bil je njen sanjski moški in ves dan je sanjarila o tem, kako se poljubljata, kako jo on objema in boža, ji govori, da je najlepša na svetu in kako zelo si je želi.
Mislila je, da je do šestih ne more več presenetiti, a jo je.

V službo ji je poslal rože in pripis za svojo ljubezen. Bil je velik romantik in takšne moške je oboževala. Sklenila je, da bo tudi ona presenetila njega, zato je po službi zavila v prodajalno s spodnjim perilom. Ni bila prepričana, da bosta zvečer intimna, a za vsak slučaj je želela biti pripravljena. "Gospodična, rdeča se vam krasno poda,“ je zavzdihnila prodajalka, ko je pokukala k njej v kabino.

Klara je vedela, da ji ne laže. Še sama sebi se je zdela preklemansko seksi v tistih krpicah, ki so komajda kaj zakrile. Takšen je bil seveda tudi namen erotičnega perila kakršnega si je nadela.
"Vzela bom,“ je zadovoljno naznanila. „Pa še tiste seksi nogavice prosim,“ je pokazala na mrežast vzorček na polici.

Nekaj minut pred šesto je stopila na ulico in kot naročen se je pripeljal s svojim prestižnim avtomobilom. Dobro je zaslužil in tega na nobenem koraku ni skrival. Kljub temu pa ji je deloval na nek način skromen in ne pohlepen. Stanoval je v čudovitem stanovanju, kamor sta šla po gledališki predstavi in slastni večerji. Odprl je steklenico penine, postregel in sedel v udoben naslonjač nasproti nje. Opazoval je njene zaljubljene oči. Videl je, da se trudi ostati zbrana, a jo je izdajalo globoko dihanje, ki se je odražalo na njenem prsnem košu. Rdeč, raztegljiv puli je povsem objel njene lepe prsi in mu vzbujal skomine. Med oblinami se je lesketal njen zlat medaljonček na verižici, da je bila videti kot princeska. Rdeče mrežaste nogavice so mu burile domišljijo, vsak nov požirek penine pa je skrbel za to, da so vse bolj popuščale običajne zavore.

"Boš ostala?“ jo je vprašal.
"Če želiš …?“ mu je nekako odgovorila z vprašanjem.
"Če si želim? Moj bog, Klara! Ostani za vedno, prosim te,“ jo je presenetil.

Odložil je kozarec na mizo in ji ponudil roko. Zaplesala sta v ritmu romantične glasbe, bližina njunih teles pa je razvnela oba. Kmalu sta se izgubila med poljubi, njune roke so dobile prosto, noge pa so ju vodile proti spalnici kamor sta prišla že dodobra slečena, ter opita od ljubezni in mehurčkov. Stopil je korak nazaj, da si jo je lahko ogledal v tisti zelo seksi opravi.
"Neverjetna lepotička si Klara, veš to?“

Skomignila je z rameni in se sramežljivo nasmehnila. Ko je naslednjič položil svoje dlani na njeno prelepo telo, jih ni več umaknil. Zdelo se ji je, da po njej leze nešteto mravljincev, ki dražijo prav vsak živčni končič posebej.  Ko se je s prsti dotaknil njene, že kar skeleče, potrebne mucke, je nehote izpustila nekaj nenavadnih glasov, potem pa ga poljubila, da se ne bi ponovilo. Lezla mu je v naročje, dobesedno silila nanj in ga končno podrla na posteljo, se razkoračila preko njega in mu odpela hlače. Ves čas je ostala prisesana na njegove ustnice, le z roko je poiskala čvrsto moškost med njegovimi nogami, na hitro ocenila, da je vsekakor vreden kasnejšega, bližnjega ogleda ter z največjim zadovoljstvom sedla nanj. Jutro se je prikazalo prekmalu, a ostala je njena obljuba, da bo ostala za vedno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.