Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Zapeljala na nasprotni pas in povzročila dve smrti

Nesreča Žerovinci - Ormož
1/4
PGD Ljutomer
Včerajšnjo hudo prometno nesrečo, do katere je prišlo na cesti Žerovinci – Ormož, je po prvih ugotovitvah povzročila voznica, ki je zapeljala na nasprotni vozni pas.

Voznica, ki je bila sama v avtomobilu, je iz za zdaj neznanega razloga zapeljala na nasprotni vozni pas in tako povzročila čelno trčenje,” je za Žurnal24.si povedal Miran Šadl z mariborske policijske uprave. 19-letna voznica je bila v nesreči hudo poškodovana in je še vedno v kritičnem stanju.

V drugem avtomobilu so bili, kot smo že poročali, voznik in štiričlanska družina z dvema šoloobveznima otrokoma. V tem avtomobilu sta umrla 54-letni voznik in 32-letna mama dveh otrok. Eden izmed otrok je ravno tako dobil hude telesne poškodbe, vendar je izven življenjske nevarnosti, drugi otrok in oče pa sta se v nesreči lažje telesno poškodovala. 

Preberite tudi: Najbolj krvave slovenske ceste.

Po hudem trku, ki je zahteval dve življenji, je bila cesta dobre štiri ure zaprta, pristojni so uredili obvoz po lokalnih cestah. Kaj se je zgodilo, da je voznica, sama v avtomobilu, zapeljala na drugi vozni pas, policisti še ugotavljajo. 

Komentarjev 11
  • Skippy 19:47 26.november 2014.

    Kake nore. Vsakemu se lahko zgodi, da ob nepravem trenutku zapelje na nasprotni pas.

  • Žurnalček 18:51 26.november 2014.

    Ne moreš. Men se od tega vsega naštetega nikoli ni nič zgodilo , ker vem za to nevarno premikanje šoferja za volanom. Mladi šoferji pa za to ne vedo in napake plačajo s smrtjo, ti be.dak se pa s temi ...prikaži veči stvarmi zajebavi !

  • Rado Stajnko 16:55 26.november 2014.

    ne pravijo zastonj na jugu 20 letnikom (leto gor ali dol), dvadeset jadi (žalosti). Verjetno zato, ker so tako prepotentni in pametni in sploh oh in ah, da se trebajo smiliti ostalim.