Zdravje > Otrok
12 ogledov

Zapeljalo bo 20 prazničnih vlakov

Pravljične vile Osebni arhiv
V petek se odpira pravljična dežela za najmlajše. Obiščete jo lahko do 31. decembra.

Svoje otroke lahko že v petek s pravljičnim vlakom odpeljete v pravljično deželo v Celju. "V središču knežjega mesta bodo pravljične vile v decembrskih dneh Pravljične dežele gostile številne glasbene goste, različne pravljične junake in še zlasti otroke. Na najmlajše pa čakajo tudi številne pravljične skrivnosti, presenečenja, pravljično rajanje, vilinski ples in še marsikaj zares pravljičnega..." sporočajo s Slovenskih železnic.

Božiček je že pohitel

Projekt "Pravljične dežele" organizirajo od leta 2005, ko potniški promet z  vlaki iz vseh koncev Slovenije v decembrskem času pripelje številne otroke v Celje, da doživijo pravljično deželo. Od 12. do 31. decembra bo letos zapeljalo 20 pravljičnih vlakov, pravljična dežela pa bo odprla svoja vrata v petek ob 17 uri.

Danes pa je Božiček v družbi pravljičnih vil že malo pohitel in razveselil najmlajše na 1. Peronu glavne železniške postaje v Ljubljani. Okoli 50 malčkov iz ljubljanskih vrtcev je v pričakovanju navdušeno prisluhnilo božičku in pravljičnim vilam, ki so malčke tudi pogostile in razveselile z darili… 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.