Magazin > VIP
9 ogledov

Severino pokritiziral mali oboževalec

Severina
1/2
Instagram
Zapeljiva hrvaška pevka najraje stoji na odru pred otroci.

Hrvaška zvezdnica Severina Vučković je pred tremi meseci, med nastopom na dobrodelnem koncertu v Zagrebu prejela pritožbo oziroma kritiko, ki se jo je, kot pravi sama, dotaknila najbolj doslej.

Med njenim koncertom v zagrebški dvorani Vatroslav Lisinski je k njen pristopil deček in jo močno oštel zaradi njenega nastopa oziroma je bil precej kritičen do izbora pesmi, ki jih je zapela zbranim v dvorani.

"V dvorani je bilo med koncertom sicer več otrok. Nenadoma pa je nekako k meni pristopil fantek, ki se mu je koncert očitno zdel dolgočasen. Poudaril je, da mu te dolgočasne pesmi niso všeč in da bi zato raje poslušal kaj bolj veselega. Zato mi je naročil naj mu vendarle končno zapojem kako bolj poskočno melodijo," Severina opisuje v smehu za srbski portal Kurir.

"Živimo v težkem, žalostnem obdobju, zato najraje prepevam otrokom. Oni so moja najljubša publika, saj so prav oni naša prihodnost," dodaja hrvaška lepotica.

Na koncertih jo občasno spremlja tudi njen sin Aleksander. Konec februarja tako denimo skupaj prihajata v Beograd, kjer bo Severina nastopila na koncertu v Sava centru, teden prej pa bosta s sinom v srbski prestolnici preživela skupne počitnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.