Magazin
111 ogledov

Zara: Odločila sem se, da bom strupena!

kmetija Saša Despot
Čeprav ni zmagala resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek je bila po končani finalni oddaji dobro razpoložena. Zara nam je med drugim povedala, da se je v šovu zredila, medtem ko so nam ostali potarnali, da so v šovu shujšali.

Kako se vam je zdel boj?

Boj je bil pošten. Zadovoljna sem z rezultatom. Na koncu nisem imela več moči, adrenalin je delal svoje, težko sem dihala zaradi prahu, ki je bil v areni.

Kako se je spremenilo vzdušje s prihodom starih tekmovalcev?

To je bil živi kaos, živi Disneyland! Jaz sem bila tako jezna, komaj sem čakala, da gredo. Drli so se eden čez drugega, nismo mogli opravljati naloge. Bila sem vesela, da so prišli nazaj zaradi boljšega vzdušja, predvsem zaradi Rade. A vseeno, to je bil en velik kaos.

Rekli ste, da bi ob zmagi denar namenili neki deklici … Mi lahko poveste kaj več o njej?

To sem jaz povedala že na izjavi, še preden so oni prišli nazaj na Kmetijo. Rekla sem, da tega nočem govoriti javnosti, ravno zaradi tega, če bi bilo telefonsko glasovanje. Potem bi rekli, da sem se to izmislila samo zaradi glasov tekmovalcev.

Kdo pa je ta punčka?

Družino poznam osebno, zato sem jim želela pomagati, a se nočejo izpostavljati javnosti, tako da ne morem kaj več povedati.

Kaj se je pletlo med vama s Senadom?

Midva s Senadom nikoli nisva imela nič, res, to so bile samo govorice. Sva samo dobra prijatelja.

Kaj pa je tisto, kar je Rada govorila? Da se je ponoči dogajalo marsikaj …

Tudi Ganna je bila zraven. Nas je bilo devet v tisti sobi in ni šans, da bi se kaj dogajalo, tudi če bi to želeli. Jaz imam fanta in ga imam zelo rada, njega ljubim.

Zakaj ste pred kamero iskreno izražali svoje mnenje, pred sotekmovalci pa ne?

Zunaj, v resničnem svetu nisem takšna. Le vidim koga jokati, bi tudi jaz jokala, vsak se mi smili, ampak v šovu tega nisem smela pokazati. To je igra. Če to pokažem, bodo rekli, češ kakšna sem in da sem 'cmera'. Hitreje bi se me znebili, če bi bila iskrena. Odločila sem se, da bom na izjavah strupena, do njih pa ne.

Kako bi sicer opisali izkušnjo Kmetije?

To je nekaj nepozabnega, nekaj kar za vedno ostane s tabo. Tega ne nadomesti noben denar.

Bi izkušnjo ponovili?

Ne, res ne. Ne bi se v to spuščala. Bi pa šla v kakšen Survivor, tam bi shujšala!

Tukaj niste shujšali?

Ne! Jaz sem se zredila dva kilograma! Doma nikoli ne jem sladkorja ali kruha, tukaj pa smo jedli samo kruh in marmelado. Rekli so, da nisem delala, ne ne, tukaj je kriva hrana.

Komentarjev 1
  • MižiMaži 08:27 20.december 2016.

    Važn da ni zmagala ta hinavska kaćarska ćefurka...