Šport
16 ogledov

Zaradi 600 dolarjev soigralcu zlomil čeljust

Ikemefuna Enemkpali Profimedias
Igralca kluba ameriškega nogometa New York Jets sta se med pripravami na novo sezona stepla v slačilnici.

Kakor poroča uradni portal ameriške lige ameriškega nogometa sta se igralca kluba New York Jets Geno Smith in Ikemefuna Enemkpali hudo stepla med pripravami na novo sezono. Enemkpali in Smith sta se po kratkem besednem spopadu začela prerivati, še preden so lahko drugi soigralci ločili prepirljivca, pa je obrambni igralec Enemkpali Smithu z udarcem zlomil čeljust.

24-letni podajalec bo zaradi zloma moral pavzirati nekaj tednov in zamudil priprave na novo sezono ter prve tekme nove sezone. Enemkpalija pa je klub takoj odpustil.

"Nekaj takega ne moremo tolerirati. Zaradi neke otročje stvari sta se skregala," je povedal novinarjem trener Jetsov Todd Bowles. Zakaj sta se igralca stepla ni želel povedat, je pa dodal, da je bil Smith nezavesten, potem ko ga je zadel Enemkpali.

Vse zaradi 600 dolarjev?

Po informacijah portala NFL naj bi bilo jabolko spora 600 dolarjev (okoli 540 evrov). Smith je julija organiziral poletni kamp za otroke in povabil Enemkpalija, da ga tam obišče. Obrambni igralec je priletel tja in plačal omenjenih 600 dolarjev za polet in prenočišče. Smitha pa na kamp ni bilo, ker si naj bi njegov brat zlomil roko.

Smith je Enemkpaliju obljubil, da mu bo vrnil denar za nevšečnosti, a tega nikoli ni storil. Med treningom naj bi nato Enemkpali Smitha opozoril, naj mu vrne denar, ker Smith tega ni želel storiti naj bi se igralca začela prerivati.

Enemkpali se je medtem že pisno opravičil pri Smithu in ekipi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.