• Pet 15 do 21 °C
  • Sob 16 do 23 °C
  • Ned 16 do 23 °C
več na vreme.net

Znorel

0 komentarjev

Zaradi avta udaril sodnika

Nogometaš Aston Ville si je prislužil enega najbolj bizarnih rdečih kartonov v sezoni.

Ig. K. / Birmingham / thesun.co.uk

/ Osveženo:

 

Bacuna je zelo težko obvladljiv igralec za trenerje. (Foto: EPA)

Aston Villa je na drugoligaškem obračunu z 1:0 premagala Derby County, v 94. minuti pa je za nenavaden dogodek poskrbel član birminghamskega kluba Leandro Bacuna. Ta se milo rečeno ni strinjal z odločitvijo stranskega sodnika. Po odločitvi, ki ni bila v korist Aston Ville je stopil do delilca pravice, mu navrgel nekaj 'prijaznih' besed in se namerno zaletel vanj ter seveda takoj prejel rdeči karton.

"Na tekmi je bil odličen, nato pa je naredil veliko neumnost. A teakšen je Leo, na žalost. Razočaral me je," je po dogodku dejal trener Aston Ville Steve Bruce in priznal, da včasih težko kroti svojega igralca.

"Moram še povedati, da je bila odločitev popolnoma napačna, sodnik se je s petih metrov razdalje odločil povsem narobe. Bacuna se sicer zaveda, da ni odreagiral pravilno. Manjkal bo na naslednjih treh tekmah, tudi z moje strani bo prejel finančno kazen, naslednjih nekaj tednov bo zelo nesrečen. Leo vsak dan sicer testira svojega trenerja, a me je danes spomnil, kako dober je kot igralec," je še dejal Bruce.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima